Sisteminin parçalarını yazar mısın ?Nasıl bir işlemcidir hangi oyunları açar alınır mı yardımcı olur musunuz
800tl ye kadar güzeldir , eski işlemcim olur kendisi rx580 dedinmi darboğaz başlar rx570 Le sorun çıkarmaz 2x8 3000
Link var mı ?komple sistemi alacağım anakart da dahil 3.500 e
Çift kanal ram ile birçok oyunu rahatça oynatabilen bir işlemci günlük işlerde bir süre sonra kasmaya başlar demen çok ironik.sadece gunluk ıslemlerı yaparsın hatta bı sure sonra kasmayada baslar
1050 ti biraz abartı olmuş rx 570 e kadar yolu var.İlerde ekran kartı ile kullanmak gibi bir planımız varsa uzak durun. 1050ti a bile darboğaz yapan bir işlemcidir kendisi. Ofis ve gündelik işler için Ddr4 apu en uygun işlemcilerdendir. Valo gibi basit oyunları da oynatması cabası. Piyasada ikinci elini 500tl ye bile alabilirsiniz.
aynı işlemciyi ben de kullandım hem de 8 gb tek kanal ram ile dediğin gibi en ufak bir kasma ile karşılaşmadım.dostum kendı kullanım deneyımımı aktardım 10 tane sekme acıp bısıler ızle gunluk ıs yap bakalım kasacakmı kasmayacakmı 32 gb ram ıle kullandım ayrıcam 3600 mhz