AMD Ryzen 3 2200G nasıl

58654132

80+
Reaksiyon skoru
0
Nasıl bir işlemcidir hangi oyunları açar alınır mı yardımcı olur musunuz

çok iyi bir işlemci değildir. bütçeyi ucu ucuna kurtarıyorsa ve ekran kartı alacak para yoksa apu olarak zoraki de olsa alınabilir. onun haricinde önermem. tüm bütçenizi söylerseniz size bir toplama önerisinde bulunabilirim.

800tl ye kadar güzeldir , eski işlemcim olur kendisi rx580 dedinmi darboğaz başlar rx570 Le sorun çıkarmaz 2x8 3000mhz ram ile Apu şekilde gta5 , fh4 oynatır rdr2 18-21fps verir.

dostum kendı kullanım deneyımımı aktardım 10 tane sekme acıp bısıler ızle gunluk ıs yap bakalım kasacakmı kasmayacakmı 32 gb ram ıle kullandım ayrıcam 3600 mhz

İlerde ekran kartı ile kullanmak gibi bir planımız varsa uzak durun. 1050ti a bile darboğaz yapan bir işlemcidir kendisi. Ofis ve gündelik işler için Ddr4 apu en uygun işlemcilerdendir. Valo gibi basit oyunları da oynatması cabası. Piyasada ikinci elini 500tl ye bile alabilirsiniz.

İlerde ekran kartı ile kullanmak gibi bir planımız varsa uzak durun. 1050ti a bile darboğaz yapan bir işlemcidir kendisi. Ofis ve gündelik işler için Ddr4 apu en uygun işlemcilerdendir. Valo gibi basit oyunları da oynatması cabası. Piyasada ikinci elini 500tl ye bile alabilirsiniz.
1050 ti biraz abartı olmuş rx 570 e kadar yolu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum kendı kullanım deneyımımı aktardım 10 tane sekme acıp bısıler ızle gunluk ıs yap bakalım kasacakmı kasmayacakmı 32 gb ram ıle kullandım ayrıcam 3600 mhz
aynı işlemciyi ben de kullandım hem de 8 gb tek kanal ram ile dediğin gibi en ufak bir kasma ile karşılaşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,811
Üyeler
188,327
Son üye
khan123
Geri