Neler Yeni

Amd ryzen 5 2400g apu sistem

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kablo ile daha hızlı oluyor biliyorum fakat benim odaya uzak olucak mesala kabloyu geçireceğim yerde oda var 1 tane diğer kısımda ise giriş çıkış kapısı var nasıl geçireceğim inu düşünüyorum
Wi-Fi kullanacağım derseniz dahili Wi-Fi olan bir anakart alın. USB adaptörlerin 200TL altında olanları doğru düzgün çalışmıyor çünkü. Bende 150 liralık bir şey var 3-4Mbps falan veriyor bazen, şaka gibi 😀

En iyisi Wi-Fi anakartta olunca oluyor. Ama özellikle oda modeme uzaksa bir şekilde kablo çekmek daha mantıklı olacaktır.

Wi-Fi bulunan en ucuz anakart bu herhalde:

Lest4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Köse
Wi-Fi kullanacağım derseniz dahili Wi-Fi olan bir anakart alın. USB adaptörlerin 200TL altında olanları doğru düzgün çalışmıyor çünkü. Bende 150 liralık bir şey var 3-4Mbps falan veriyor bazen, şaka gibi 😀

En iyisi Wi-Fi anakartta olunca oluyor. Ama özellikle oda modeme uzaksa bir şekilde kablo çekmek daha mantıklı olacaktır.

Wi-Fi bulunan en ucuz anakart bu herhalde:
Ustam bizde yayıcı var mutfakta çekmiyor diye mutfağın yanında benim odam şimdi ben o yayıcı ya bağlanabilirim miyim bağlanırsam ping düşer mi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ustam bizde yayıcı var mutfakta çekmiyor diye mutfağın yanında benim odam şimdi ben o yayıcı ya bağlanabilirim miyim bağlanırsam ping düşer mi
Bağlanırsın herhalde. USB Wi-Fi adaptörleri ile bağlanacaksan online oyuna hiç girme derim, modemim dibinde bile ping yapıyor o cihazlar. En son dayanamayıp kablo çektim ben.

Anakartın dahili Wi-Fi si ile modeme yeterince yakınsanız ve verici kaliteli internet verebiliyorsa ping çok olmaz diye düşünüyorum.

Lest4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Köse
Bağlanırsın herhalde. USB Wi-Fi adaptörleri ile bağlanacaksan online oyuna hiç girme derim, modemim dibinde bile ping yapıyor o cihazlar. En son dayanamayıp kablo çektim ben.

Anakartın dahili Wi-Fi si ile modeme yeterince yakınsanız ve verici kaliteli internet verebiliyorsa ping çok olmaz diye düşünüyorum.
Ram yerine Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram (800) bunu alsam birde bana sdd onerirmisin

Birde kasaya psu fln anakart oturur demi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ram yerine Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram (800) bunu alsam birde bana sdd onerirmisin

Birde kasaya psu fln anakart oturur demi
RAM olarak LPX almayın. O işlemci yüksek RAM hızıyla daha iyi çalışan bir model. Şimdi olmasa bile ilerde belleklerini 3800MHz civarına çıkartmak isteyeceksin, LPX serisi bu konuda çok kötü.

Bunu öneririm benzer bütçede, OC potansiyeli baya iyi bir model:

SSD olarak bu alınabilir:

Lest4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Köse
RAM olarak LPX almayın. O işlemci yüksek RAM hızıyla daha iyi çalışan bir model. Şimdi olmasa bile ilerde belleklerini 3800MHz civarına çıkartmak isteyeceksin, LPX serisi bu konuda çok kötü.

Bunu öneririm benzer bütçede, OC potansiyeli baya iyi bir model:

SSD olarak bu alınabilir:
Anakart OC desteklemiyor

Ssd bütçem yetmiyor o yüzden 250gblik alıcam

PSU vb kasaya tam oturur mu?

Bana Anakart çok pahalı geldi 650tl ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,122