Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 3400G işlemci Asus A520m-k ddr4 Anakartla uyumlu mu.?

Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar günaydın cümleten.

AMD Ryzen 5 3400G işlemci Asus A520m-k ddr4 Anakartla uyumlu mu.? Anakartın biosunu güncelledim en son bios yüklü. Gemini uyumsuz diyor chat cpt uyumlu diyor. Kafam karıştı bilen arkadaşlar cevap verirse mutlu alırım o işlemciyi alacağım çünkü

AMD Ryzen 5 3400G işlemci Asus A520m-k ddr4 Anakartla uyumlu mu.? Anakartın biosunu güncelledim en son bios yüklü. Gemini uyumsuz diyor chat cpt uyumlu diyor. Kafam karıştı bilen arkadaşlar cevap verirse mutlu alırım o işlemciyi alacağım çünkü
UYGUN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 3600 ile kullanıyorum

HATTA 1600af bile kullandım

Ya şöyle bu kasa arkadaşımın B450 anakartı ve ryzen 4650G işlemcisi vardı bilgisayarcı demiş anakartın bozuk diye. Bende dedim B450 yerine A520 al daha ucuz geldi anakart taktım ben 4650g işlemciyi çalışmadı bilgisayar sonra yapay zekaya sordum A520 olduğu için bios güncellemesiyle çalışır dedi. Bende kardeşimin 3600 işlemcisini taktım çalıştı bilgisayar biosu son sürüme getirip 4650G yi taktım ardından ama bilgisayar yine görüntü vermedi harici ekran kartı ile çalıştırdım yine görüntü yok bende dedim heralde işlemcisi de bozuk çünkü 3600 da çalışıyor anakart. Artık bende dedim acaba Anakart mı uyumlu değil şüphe oluştu içimde

Anakart sitesinden bak, bazıları desteklemez o işlemciyi.

Eski işlemcisini almak istesek 6k fiyatı var bende dedim AMD Ryzen 5 3400G alsak uyumlu olur mu çalışır mı. Çalışmazsa bu sefer elimizde sıfır bir anakart ve sıfır bir işlemci bunun üstüne çalışmayan bir kasa olmasından korkuyorum :)

Anakartın sitesinde bu şekil yazıyor 4000 serisine G işareti koymuş ama 3000 de G işareti yok bilemedim

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    110.9 KB · Hit: 11
up up up

Arkadaşlar Asusun canlı desteğine bağlanıp uyumlu olduğunu öğrendim teşekkür ederim.

Eski işlemcisini almak istesek 6k fiyatı var bende dedim AMD Ryzen 5 3400G alsak uyumlu olur mu çalışır mı. Çalışmazsa bu sefer elimizde sıfır bir anakart ve sıfır bir işlemci bunun üstüne çalışmayan bir kasa olmasından korkuyorum :)

Anakartın sitesinde bu şekil yazıyor 4000 serisine G işareti koymuş ama 3000 de G işareti yok bilemedim
Destek kısmından desteklenen işlemci listesini indirip bak model koduna kadar yazar hepsi.

Not: ilgili bölüme baktım destekliyor bu arada.

Destek kısmından desteklenen işlemci listesini indirip bak model koduna kadar yazar hepsi.

Not: ilgili bölüme baktım destekliyor bu arada.
Eyvallah Reis evet destekliyormuş sipariş verdik direk (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,582
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri