Neler Yeni

AMD Ryzen 5 3500X Ile Darbogaz Yapmicak Ekran Karti Öneri̇leri̇

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
param güvende var hocam şehir farketmez alabiliyorsun
param güvendeye güvenmiyorum üzgünüm... hiç oradan riske giremem...
Mesaj otomatik birleştirildi:

dcmi bırakabilirim isterseniz sesli konuşalım bana anlatın konuyu. hiç güvenmiyorum çünkü param güvendeye dcem wtroxreal

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,153
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Yunus Emre Uzun
param güvendeye güvenmiyorum üzgünüm... hiç oradan riske giremem...

dcmi bırakabilirim isterseniz sesli konuşalım bana anlatın konuyu. hiç güvenmiyorum çünkü param güvendeye dcem wtroxreal
hocam pg de satıcı nasıl dolandırsın alıcı dolandırabiliyor diye biliyorum ben sadece

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
hocam pg de satıcı nasıl dolandırsın alıcı dolandırabiliyor diye biliyorum ben sadece
nasıl yani ben bu muhabbetleri bilmiyorum reis bana açıklarmısınız dcden lütfen adım dcde: wtroxreal

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Yunus Emre Uzun
nasıl yani ben bu muhabbetleri bilmiyorum reis bana açıklarmısınız dcden lütfen adım dcde: wtroxreal
dc kullanmıyorum hocam kısaca şöyle diyebilirim sıfır ürün alıyormuşsunuz gibi düşünün para sahibindende uygulamada kalıyor siz ödeyince ürün elinize geliyor test ediyorsunuz 3 gün onaylarsanız para karşı tarafa gidiyor ha olmadı sorun ürün çıktı ürünü satıcıya geri kargoluyorsunuz onaylamayıp sonra satıcıya ürün ulaşınca o da evet bu benim ürünüm deyip o da onaylıyor paranız iade oluyor ama böyle bir şey yaşayacağınız pek sanmıyorum genelde dolandırıcılar ben pg kullanmıyorum direkt banka hesabıma parayı atın diyor vs vs

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Akif Erdem
o arkadaşla konuştum fiyat indirimi yapmıyor ve kartındaki tek fan sorunlu
Kartındaki fan cw yapıyormuş çoğu kartta oluyor zaten bu performans düşüren bir şey değil ben olsam nvidia bandında alırdım bu kartı

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
dc kullanmıyorum hocam kısaca şöyle diyebilirim sıfır ürün alıyormuşsunuz gibi düşünün para sahibindende uygulamada kalıyor siz ödeyince ürün elinize geliyor test ediyorsunuz 3 gün onaylarsanız para karşı tarafa gidiyor ha olmadı sorun ürün çıktı ürünü satıcıya geri kargoluyorsunuz onaylamayıp sonra satıcıya ürün ulaşınca o da evet bu benim ürünüm deyip o da onaylıyor paranız iade oluyor ama böyle bir şey yaşayacağınız pek sanmıyorum genelde dolandırıcılar ben pg kullanmıyorum direkt banka hesabıma parayı atın diyor vs vs
instagramımı atayım oradan konuşalım anlamadım ben gene... wtrox_ instam

Kartındaki fan cw yapıyormuş çoğu kartta oluyor zaten bu performans düşüren bir şey değil ben olsam nvidia bandında alırdım bu kartı
reisim ekran kartlarından çok anlamıyorum ve 3kyı bile zor topladım.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Akif Erdem
instagramımı atayım oradan konuşalım anlamadım ben gene... wtrox_ instam

reisim ekran kartlarından çok anlamıyorum ve 3kyı bile zor topladım.
Bütçe 6000 yazmışsınız ondan dolayı önerdim hocam, o bütcede 6500xt, 5600xt veya nvidia bandında 1660 super- 1070 falan bakabilirsiniz şehrinizde olan ilanlara göre

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
Bütçe 6000 yazmışsınız ondan dolayı önerdim hocam, o bütcede 6500xt, 5600xt veya nvidia bandında 1660 super- 1070 falan bakabilirsiniz şehrinizde olan ilanlara göre
pg bu mevzuyu birisi bana detaylı açıklasa instadan veya dcden... öylede alabilirimde.
bilmiyorum
instam: wtrox_
dc: wtroxreal

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Akif Erdem
pg bu mevzuyu birisi bana detaylı açıklasa instadan veya dcden... öylede alabilirimde.
bilmiyorum
instam: wtrox_
dc: wtroxreal
Cidden pek bir bilgim yok ancak alıcıyı her türlü koruyor o sistem hiçbir problem olmaz alırsınız testini yaparsınız öyle onay verirsiniz başka kart veya bozuksa direkt iade edersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,668
Üyeler
170,232
Son üye
babaxde
Top Bottom