5000 serisi sorunlu ve artık çok eskidi en kötü rx6600 tavsiye ederimreisler yardımcı olur musunuz bana 0 ilanlarada baktım ikinci ellerede baktım çoğunlukda çevremdekilerde dahil rx 5700 xt yi felan öneriyor çok kafam karıştı... param güvende ile alınılırmı ekran kartı paramın çöp olmasını istemiyorum.
Facebook grupları var orda hem pazarlığı güzel hem fiyatı , sorun olduğunda uğraştırmazlar seniBULAMIOMMMMMMMMMMMMM BULAMIYORUMMMMMMMMMMMMMM REİS VARSA İLAN ATIN KONYUŞAYIM...
reisim başlıktada yazıyor işlemçim darboğaz yapmıcak bir ekran kartı arıyorum5000 serisi sorunlu ve artık çok eskidi en kötü rx6600 tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Facebook grupları var orda hem pazarlığı güzel hem fiyatı , sorun olduğunda uğraştırmazlar seni
İşlemcine darboğaz yapmaz , bütçen ne kadarreisim başlıktada yazıyor işlemçim darboğaz yapmıcak bir ekran kartı arıyorum
ve bütçem sınırlı
Bu aramayı kayıt edebilir. Günlük kontrol edebilirsiniz.bulamıyorumki bulamkta zorluk çekiyorum... hemde çok yardım edermisiniz
onun yerine rx 5600xt bak hem darboğaz yapmaz hem de daha çok memnun ederreis rx 6500 xt ile dar boğaz yapar mı? amd ryzen 5 3500x bi bilgin varmı PLS
reis sen başlıga göre öneriyorsunda ben onu öylesine yazdım max bütçe 4k felan benimBu aramayı kayıt edebilir. Günlük kontrol edebilirsiniz.
Bir de bu ilanlar arasında insanlara kişisel olarak teklif yapabilirsiniz.
bulamıyorum ki reisonun yerine rx 5600xt bak hem darboğaz yapmaz hem de daha çok memnun eder
Başlıkla da alakalı ama ilk entry de bütçe 6000 yazmışsınız ben onunla alakalı yazdım.reis sen başlıga göre öneriyorsunda ben onu öylesine yazdım max bütçe 4k felan benim
bulamıyorum ki reis
bekleyip arayacaksın bütçen yoksa. ama başka şehirden alma ve aceleye getirme. eski kartlara bakıyoun sorun yaşarsın. sabret eni sonu denk gelirreis sen başlıga göre öneriyorsunda ben onu öylesine yazdım max bütçe 4k felan benim
bulamıyorum ki reis
keşke o kadar bütçem olsada birşeylerimi satıp ekran kartı almak durumunda kalmasamBaşlıkla da alakalı ama ilk entry de bütçe 6000 yazmışsınız ben onunla alakalı yazdım.
şuanki pcim ekran kartında sorun var zaten... o yüzden ekran kartı almam gerekiyor...bekleyip arayacaksın bütçen yoksa. ama başka şehirden alma ve aceleye getirme. eski kartlara bakıyoun sorun yaşarsın. sabret eni sonu denk gelir
BULAMIOMMMMMMMMMMMMM BULAMIYORUMMMMMMMMMMMMMM REİS VARSA İLAN ATIN KONYUŞAYIM...