öncelikle selamın aleykum foruma yeni kayıt olmuş birisi olaraktan sormak istiyorum
amd ryzen 5 3500x işlemcim var ve buna darboğaz yapmıcak ekran kartı önerileri arıyorum bütçem sınırlı uygun birşeyler önerebilir misiniz rica etsem lütfen.
reisim video izlemek istemiyorum... amd ryzen 5 3500x için baya bi ekran kartı önerildi ama ben bunları ikinci elde olsa uygun kovalıyamıyorum bulmakta zorluk çekiyorum ve paramda güvendeyle almak istiyorum.Su videodan bakin hocam.Cok super ve detayli anlatmis.
çok video izlediğim içinreisim video izlemek istemiyorum... amd ryzen 5 3500x için baya bi ekran kartı önerildi ama ben bunları ikinci elde olsa uygun kovalıyamıyorum bulmakta zorluk çekiyorum ve paramda güvendeyle almak istiyorum.
He başlıkta oneri isteyince konu hakkinda bilgiye ihtiyacin var sandim.Ozaman kolay gelsin sanareisim video izlemek istemiyorum... amd ryzen 5 3500x için baya bi ekran kartı önerildi ama ben bunları ikinci elde olsa uygun kovalıyamıyorum bulmakta zorluk çekiyorum ve paramda güvendeyle almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok video izlediğim için
öneriyede ihtiyaçım var bilgiyede ama ne kadar video izlediysem ne kadar araştırma yaptıysam bulamıyorum istediğim kartı uygun temizHe başlıkta oneri isteyince konu hakkinda bilgiye ihtiyacin var sandim.Ozaman kolay gelsin sana
Hocam vidioda adam sana hangi karti alman gerektiğini anlatir.Sen alcagin karti kararlayip o kartı piyasada bulman gerekiröneriyede ihtiyaçım var bilgiyede ama ne kadar video izlediysem ne kadar araştırma yaptıysam bulamıyorum istediğim kartı uygun temiz
6600 ekran kartı alınabilir bence650 power 80 plusmuş