Neler Yeni

AMD Ryzen 5 3500X Ile Darbogaz Yapmicak Ekran Karti Öneri̇leri̇

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
Cidden pek bir bilgim yok ancak alıcıyı her türlü koruyor o sistem hiçbir problem olmaz alırsınız testini yaparsınız öyle onay verirsiniz başka kart veya bozuksa direkt iade edersiniz.
tamamdır

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
reisler yardımcı olur musunuz bana 0 ilanlarada baktım ikinci ellerede baktım çoğunlukda çevremdekilerde dahil rx 5700 xt yi felan öneriyor çok kafam karıştı... param güvende ile alınılırmı ekran kartı paramın çöp olmasını istemiyorum.

kayn999

80+
öncelikle selamın aleykum foruma yeni kayıt olmuş birisi olaraktan sormak istiyorum
amd ryzen 5 3500x işlemcim var ve buna darboğaz yapmıcak ekran kartı önerileri arıyorum bütçem sınırlı uygun birşeyler önerebilir misiniz rica etsem lütfen.
Su videodan bakin hocam.Cok super ve detayli anlatmis.

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
Su videodan bakin hocam.Cok super ve detayli anlatmis.
reisim video izlemek istemiyorum... amd ryzen 5 3500x için baya bi ekran kartı önerildi ama ben bunları ikinci elde olsa uygun kovalıyamıyorum bulmakta zorluk çekiyorum ve paramda güvendeyle almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reisim video izlemek istemiyorum... amd ryzen 5 3500x için baya bi ekran kartı önerildi ama ben bunları ikinci elde olsa uygun kovalıyamıyorum bulmakta zorluk çekiyorum ve paramda güvendeyle almak istiyorum.
çok video izlediğim için

kayn999

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok video izlediğim için
He başlıkta oneri isteyince konu hakkinda bilgiye ihtiyacin var sandim.Ozaman kolay gelsin sana

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ateş
He başlıkta oneri isteyince konu hakkinda bilgiye ihtiyacin var sandim.Ozaman kolay gelsin sana
öneriyede ihtiyaçım var bilgiyede ama ne kadar video izlediysem ne kadar araştırma yaptıysam bulamıyorum istediğim kartı uygun temiz

kayn999

80+
öneriyede ihtiyaçım var bilgiyede ama ne kadar video izlediysem ne kadar araştırma yaptıysam bulamıyorum istediğim kartı uygun temiz
Hocam vidioda adam sana hangi karti alman gerektiğini anlatir.Sen alcagin karti kararlayip o kartı piyasada bulman gerekir

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güç kaynağı nedir

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Wtrox

80+
Dahası