bu siteler yanlış bilgi veriyor.![]()
Ryzen 5 3500X ve Radeon RX 5600 XT, Genel Görevler'de derlenir | Darboğaz hesaplaması | PC Builds
Genel Görevler için AMD Ryzen 5 3500X ve AMD Radeon RX 5600 XT için darboğaz hesaplaması. Darboğazın nasıl çözüleceğini içeren çözümler.pc-builds.com
Hayır o fiyatlara rtx2060 vr hatta biraz zorlarsan rx6600 bulursun.4.5kya alınmaz mı ikinci elden?
Tuf olduğu için diğer modellere göre fiyat biraz şişik olabilir ama bu paralara rx6600 zor bulunur bütçe artırırsan 5-5,5 seviyesine bulunabilir %10-15 seviyesinde daha iyi bir gpudur.Alıntıyı görüntüle
alınır mı? çok arada kaldım amd ryzen 5 3500x işlemçim var
bütçe artıramıyorum işsizim ve zor durumdayım o yüzden... almam lazımTuf olduğu için diğer modellere göre fiyat biraz şişik olabilir ama bu paralara rx6600 zor bulunur bütçe artırırsan 5-5,5 seviyesine bulunabilir %10-15 seviyesinde daha iyi bir gpudur.
bütçe artıramıyorum işsizim ve zor durumdayım o yüzden... almam lazım![]()
mevzu bu değil borç alır hallederim ama kart bulamıyorum ki ucuzdan...4.600 çok para yahu 5600 XT için. Taş çatlasın 3.500 en fazla eder o kart. 4 nesil öncede kalmış bir ürün. Üzerine biraz daha koyup 6600 falan alınabilir.
Kaldı ki her ne kadar 1080p'de oyun oynayacaksanız bile 6GB karta para verilmez artık.
Yani sırf ülke ekonomisi nanay diye bizim insanımızın yaptığı fırsatçılıkta...neyse şimdi hadi...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkmayın canınızı çok fazla. Madem çalışmıyorsunuz ve daha fazla bütçe çıkmıyorsa madem alın bu kartı. Sürücü yükleme ve sonrasında muhtemel çıkabilecek sürücü sorunları vs konusunda yardım ederim elimden geldiğince. Özel mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman.
Bu arada kartı satın almadan önce satıcıdan 15 dakikalık Furmark V2 (VK) testi isteyin. VK'yı özellikle belirtin. Çünkü Vulkan testi ekran kartını daha çok yoruyor.
Ardından test sonuçlarını buraya resim olarak atın. Bilen arkadaşlar falan herkes bir yorumlasın.
Sitelerin direk hepsine güvenmemek lazımyapmaz ancak bu fiyata alınmaz.
bu siteler yanlış bilgi veriyor.
haklı olabilirsinSitelerin direk hepsine güvenmemek lazım
4.600 çok para yahu 5600 XT için. Taş çatlasın 3.500 en fazla eder o kart. 4 nesil öncede kalmış bir ürün. Üzerine biraz daha koyup 6600 falan alınabilir.
Kaldı ki her ne kadar 1080p'de oyun oynayacaksanız bile 6GB karta para verilmez artık.
Yani sırf ülke ekonomisi nanay diye bizim insanımızın yaptığı fırsatçılıkta...neyse şimdi hadi...
Sıkmayın canınızı çok fazla. Madem çalışmıyorsunuz ve daha fazla bütçe çıkmıyorsa madem alın bu kartı. Sürücü yükleme ve sonrasında muhtemel çıkabilecek sürücü sorunları vs konusunda yardım ederim elimden geldiğince. Özel mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman.
Bu arada kartı satın almadan önce satıcıdan 15 dakikalık Furmark V2 (VK) testi isteyin. VK'yı özellikle belirtin. Çünkü Vulkan testi ekran kartını daha çok yoruyor.
Ardından test sonuçlarını buraya resim olarak atın. Bilen arkadaşlar falan herkes bir yorumlayalım.
haklı olabilirsin
Alıntıyı görüntüle
doğru testmi reis tam anlamıyorum ben