Neler Yeni

Yardım Amd ryzen 5 3500x ile rx5600xt darboğaz yaparmı?

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ateş
Bütçe
4600
1742679926640.png

alınır mı? çok arada kaldım amd ryzen 5 3500x işlemçim var

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mert

1905

80+ Silver

1905

80+ Silver

ThE LoSt

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
alınır mı? çok arada kaldım amd ryzen 5 3500x işlemçim var
Tuf olduğu için diğer modellere göre fiyat biraz şişik olabilir ama bu paralara rx6600 zor bulunur bütçe artırırsan 5-5,5 seviyesine bulunabilir %10-15 seviyesinde daha iyi bir gpudur.

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuf olduğu için diğer modellere göre fiyat biraz şişik olabilir ama bu paralara rx6600 zor bulunur bütçe artırırsan 5-5,5 seviyesine bulunabilir %10-15 seviyesinde daha iyi bir gpudur.
bütçe artıramıyorum işsizim ve zor durumdayım o yüzden... almam lazım:(

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
4.600 çok para yahu 5600 XT için. Taş çatlasın 3.500 en fazla eder o kart. 4 nesil öncede kalmış bir ürün. Üzerine biraz daha koyup 6600 falan alınabilir.

Kaldı ki her ne kadar 1080p'de oyun oynayacaksanız bile 6GB karta para verilmez artık.

Yani sırf ülke ekonomisi nanay diye bizim insanımızın yaptığı fırsatçılıkta...neyse şimdi hadi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe artıramıyorum işsizim ve zor durumdayım o yüzden... almam lazım:(

Sıkmayın canınızı çok fazla. Madem çalışmıyorsunuz ve daha fazla bütçe çıkmıyorsa madem alın bu kartı. Sürücü yükleme ve sonrasında muhtemel çıkabilecek sürücü sorunları vs konusunda yardım ederim elimden geldiğince. Özel mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman.

Bu arada kartı satın almadan önce satıcıdan 15 dakikalık Furmark V2 (VK) testi isteyin. VK'yı özellikle belirtin. Çünkü Vulkan testi ekran kartını daha çok yoruyor.

Ardından test sonuçlarını buraya resim olarak atın. Bilen arkadaşlar falan herkes bir yorumlayalım.

Son düzenleme:

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.600 çok para yahu 5600 XT için. Taş çatlasın 3.500 en fazla eder o kart. 4 nesil öncede kalmış bir ürün. Üzerine biraz daha koyup 6600 falan alınabilir.

Kaldı ki her ne kadar 1080p'de oyun oynayacaksanız bile 6GB karta para verilmez artık.

Yani sırf ülke ekonomisi nanay diye bizim insanımızın yaptığı fırsatçılıkta...neyse şimdi hadi...

Sıkmayın canınızı çok fazla. Madem çalışmıyorsunuz ve daha fazla bütçe çıkmıyorsa madem alın bu kartı. Sürücü yükleme ve sonrasında muhtemel çıkabilecek sürücü sorunları vs konusunda yardım ederim elimden geldiğince. Özel mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman.

Bu arada kartı satın almadan önce satıcıdan 15 dakikalık Furmark V2 (VK) testi isteyin. VK'yı özellikle belirtin. Çünkü Vulkan testi ekran kartını daha çok yoruyor.

Ardından test sonuçlarını buraya resim olarak atın. Bilen arkadaşlar falan herkes bir yorumlasın.
mevzu bu değil borç alır hallederim ama kart bulamıyorum ki ucuzdan...:( bu konuda zorluk çekiyorum.

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ateş
Sitelerin direk hepsine güvenmemek lazım
haklı olabilirsin

Ardından test sonuçlarını buraya resim olarak atın. Bilen arkadaşlar falan herkes bir yorumlayalım.
1742818804340.png

doğru testmi reis tam anlamıyorum ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID