bende oyle dusunuyorum o zaman alıyorum oc yapmayı dusunmuyorum zaten sıkıntı çıkmaz herhalde2019 çıkarsa çıksın dostum sonuç olarak bu işlemci has ve has 3600, performansı gayet iyi.
bende oyle dusunuyorum o zaman alıyorum oc yapmayı dusunmuyorum zaten sıkıntı çıkmaz herhalde
o zaman hayırlı olsun rtx 2060 ekran kartının yanına geliyor öneri anakartın varmıdır ?Satıcı puanı iyi, bilindik bir satıcı diye hatırlıyorum.
o zaman hayırlı olsun rtx 2060 ekran kartının yanına geliyor öneri anakartın varmıdır ?
700 800 TL bandını gecmesın 4 ram slotlu olsun
2019 işlemcinin ilk çıkış tarihi zatenAlma bence
sence alınır mı hocam ?2019 işlemcinin ilk çıkış tarihi zaten
2019'la 2020 arasında ne fark varmış öğrendinmi aga, okudum ben yazıları ama bir şey anlamadım, eğer fark yoksa aynı işlemciyse satın alıyım diyorum.sence alınır mı hocam ?
bende bilmiyorum yanı 140 tl fark var sonucta yanı işlemci bende karasız kaldım birisi biz aydınlatır umarım2019'la 2020 arasında ne fark varmış öğrendinmi aga, okudum ben yazıları ama bir şey anlamadım, eğer fark yoksa aynı işlemciyse satın alıyım diyorum.
@kandes22 , @keremcnsz24 Aga'lar bizi bir aydınlatın ryzen 5 3600'ün 2019 ve 2020 arasındaki farkı nedir ?