mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
aoc 24g2u ramide 2 tane hesapladımHayır o kadar tutmuyor monitör olarak ne ekledin ki?
aoc 24g2u ramide 2 tane hesapladımHayır o kadar tutmuyor monitör olarak ne ekledin ki?
@intel pentium un önerdiği sistem daha iyi ama bütçenizi aşıyor önerdiğim sisteme yönelebilirsiniz ya da bütçeyi arttırıp onun önerdiği sisteme yönelebilirsiniz.Tabikide bakıcam. Konuyu açma amacım zaten kafamdaki sistemi yazmak ve tavsiyeler almak. Bu kadar yüksek miktar bir para kolay kazanılmıyor. Sizlerin sayesinde daha da iyileri var ise onları almak daha iyi.
1000tlye yakın aşıyorBütçeyi ne kadar aşıyor ki hesaplamaya vaktim olmadı ama aşmıyor sanırım eğer aşarsa işlemci 3500X+ B450m a pro max olabilir ve ekran kartı zotac olabilir ama almışken ventus olanı daha iyi.
Şey soracaktım bu Rx 5700 Xt'nin ısınma problemleri oluyor diye duymuştum o yüzden birazcık ön yargılıyım bu karta karşı.Sistemde m2 ssd var klavye monitör mouse kulaklık dahil.
Alıntıyı görüntüle
aldığın modele bağlı. tuf ve mech oc den uzak dur thic 2 de alma rog strixin bu modeli sıkıntılı onun dişindaki gaming x pulse nitro+ gaming oc gibi modelleri alabilirsin ha unuttum evoke da alma. referans model hiç almaŞey soracaktım bu Rx 5700 Xt'nin ısınma problemleri oluyor diye duymuştum o yüzden birazcık ön yargılıyım bu karta karşı.
thic 3 modeli ısınmaz.Şey soracaktım bu Rx 5700 Xt'nin ısınma problemleri oluyor diye duymuştum o yüzden birazcık ön yargılıyım bu karta karşı.