Neler Yeni

AMD Ryzen 5 5600 ve 4600 sistem

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
240hz monitör almayı düşünüyorum 10k bütçem var duyduğuma göre 240hz 27 inç monitörler pixel açısından sıkıntı yaratıyormuş şu monitörü önerir misiniz
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF
aldığım sistemde iyi gider mi ?
Valla bana sorarsan Pc Hocası'nın sistemini al ve 2k 180hz monitör al. Monitör de MSI G274QPF E2 önerebilirim.

1Swench

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Talha Durdu
Madem 30K bütçen var bu sistemi almanı önermem. Ayrıca ekran kartı modeli de sıcaklık değerleri fazla diye önerilmeyen model. Onun yerine tercih edersen 7500f ve RX 7700 XT'li sistem vardı 30K'ya PC Hocası çıkartmıştı heralde yalnışda hatırlıyo olabilirim. Arkadaşlar atar birazdan.
hocam merhaba iyi akşamlar bu sıcaklık değerlerine hangi linkten ulaşabilirim ? Veya şöyle soriyim Inno3D nasıl bir model

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
hocam merhaba iyi akşamlar bu sıcaklık değerlerine hangi linkten ulaşabilirim ? Veya şöyle soriyim Inno3D nasıl bir model
Merhabalar hocam iyi akşamlar. İnno3D markası iyidir, en azından Gigabayt'ın Windforce modelinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p almak istiyorum 240hz
Malesef 240hz monitörlere bilgim yeterli değil. Farklı bir konu açıp öneri istebilirsin.

boldenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ahmet
Merhabalar hocam iyi akşamlar. İnno3D markası iyidir, en azından Gigabayt'ın Windforce modelinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef 240hz monitörlere bilgim yeterli değil. Farklı bir konu açıp öneri istebilirsin.
teşekkürler

Top Bottom