Biraz değişiklilker yaptim kendime gore böyle iyi mi? bu sistem![]()
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Doğrudur senin önerin varmı hocamgereksiz pahalı
tam bütçe nedirDoğrudur senin önerin varmı hocam
Hocam 6 ay taksitle ay başına 5500 tl ya denk gelen bir sistem ariyorumtam bütçe nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve hangi oyunları oynuyorsunuz
Almayın artık girmeyin şu Trendyol Hepsiburadaya kaziklaniyorsunuz oradan bilgisayar alınmayacağını forumda bir çok kez söyledik biraz piyasayı araştırın şu sitem 33bin eder mi? sorgulayin
Staj parasiyla sistem alcaksiniz hocam herhaldeHocam 6 ay taksitle ay başına 5500 tl ya denk gelen bir sistem ariyorum
Bu daha iyi mi hocam?![]()
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Evet hocamStaj parasiyla sistem alcaksiniz hocam herhalde
Kredi kartına taksitle en uygun nereden alınabilir? İtop, gamin, sinerj vs max 2 taksit yapıyor. 5-6 taksit için ben de mecburen hepburada trend... gibi sitelere bakıyorumAlmayın artık girmeyin şu Trendyol Hepsiburadaya kaziklaniyorsunuz oradan bilgisayar alınmayacağını forumda bir çok kez söyledik biraz piyasayı araştırın şu sitem 33bin eder mi? sorgulayin
tek tek parça parça toplayarak alabilirsiniz anca kendiniz toplarsanızKredi kartına taksitle en uygun nereden alınabilir? İtop, gamin, sinerj vs max 2 taksit yapıyor. 5-6 taksit için ben de mecburen hepburada trend... gibi sitelere bakıyorum