peerles assasinden 1 adet fazla bakır boruya sahip harika soğutucudur.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bu nasıldır sizce? Bütçemi 500 lira aşıyor ama fikirlerinizi merak ettim
Bunu al çift fanlı bu .![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bu nasıldır sizce? Bütçemi 500 lira aşıyor ama fikirlerinizi merak ettim
Ben Ryzen 5 7500F işlemcim ile stok soğutucu varken Cyberpunk 1440P Ultra ayarlarda 45 FPS alırken işlemcim 85-90 derecelere dayanıyor. Aynı senaryoda bu ikisi arasında nekadarlık bir fark olur?peerles assasinden 1 adet fazla bakır boruya sahip harika soğutucudur.
şimdi 1 bakır boru az gelse bile 3-5 derece fark eder diye düşünüyorum 3-5 derece sana az gelebilir ama aslında çok fazla eğer termal macun ile birlikte gelmez ise thermal grizzly kryounaut alın sürün buz gibi çalışır.Ben Ryzen 5 7500F işlemcim ile stok soğutucu varken Cyberpunk 1440P Ultra ayarlarda 45 FPS alırken işlemcim 85-90 derecelere dayanıyor. Aynı senaryoda bu ikisi arasında nekadarlık bir fark olur?
![]()
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Anladım tamamdır, yardımlarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi geceler dilerimşimdi 1 bakır boru az gelse bile 3-5 derece fark eder diye düşünüyorum 3-5 derece sana az gelebilir ama aslında çok fazla eğer termal macun ile birlikte gelmez ise thermal grizzly kryounaut alın sürün buz gibi çalışır.