Bütçen ne kadarPeki hocam ekran kartını ne seçmeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 20k arasi
Doğrudur hocam bilmiyorum peki peki AMD Ryzen 7 5700X nasıldriver sorunu yok hocam 5 yıl önceydi o sorunlar hatta gidip nvidia alırsan nvidianın driverleri beter sürekli konu açılıyor forumda![]()
am4 o eski nesil eğer sıfır sistem diziyorsan minimum 7500f öneririm bütçe kısıtla değil ise tabii ki.Doğrudur hocam bilmiyorum peki peki AMD Ryzen 7 5700X nasıl
3d modellemeler yapıyorum renderlar alıyorum bunun için yeterlimi ekran kartıam4 o eski nesil eğer sıfır sistem diziyorsan minimum 7500f öneririm bütçe kısıtla değil ise tabii ki.
yeterli olur hocam intel o işlerde daha iyi ama ölü sokete yatırım mantıklı değil.3d modellemeler yapıyorum renderlar alıyorum bunun için yeterlimi ekran kartı
Sorun falan yok öyle kişilere takma. Eskide kaldı AMD'nin driver sorunları. Son nesilleri çok başarılı.Bende onu düşünüyorum ama çoğu kişi driver sorunu olduğunu söylüyor
2022 aralıktan beri 6750xt kullanıyorum bir kere hata almadım karttan.Bende onu düşünüyorum ama çoğu kişi driver sorunu olduğunu söylüyor
O zaman bi fiyat araştırması yapıyım benyeterli olur hocam intel o işlerde daha iyi ama ölü sokete yatırım mantıklı değil.