Oktayerglu0
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu iki işlemciden birisini seçeceğim ama hangi ekran kartı daha iyi performans verir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
7500fBu iki işlemciden birisini seçeceğim ama hangi ekran kartı daha iyi performans verir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
birbirleriyle rakip bile olamazlar kesinlikle 7500f.Bu iki işlemciden birisini seçeceğim ama hangi ekran kartı daha iyi performans verir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Amd al geç hocam düşünmene gerek dahi yokBu iki işlemciden birisini seçeceğim ama hangi ekran kartı daha iyi performans verir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Peki ekran kartını ne seçmeliyim?birbirleriyle rakip bile olamazlar kesinlikle 7500f.
bütçe nedir ?Peki ekran kartını ne seçmeliyim?
Peki hocam ekran kartını ne seçmeliyim?Amd al geç hocam düşünmene gerek dahi yok
15 20k arasibütçe nedir ?
7700xt alabilirsin 2. el alacaksan 6900xt de olur.Peki hocam ekran kartını ne seçmeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 20k arasi
Bende onu düşünüyorum ama çoğu kişi driver sorunu olduğunu söylüyor7700xt alabilirsin 2. el alacaksan 6900xt de olur.
driver sorunu yok hocam 5 yıl önceydi o sorunlar hatta gidip nvidia alırsan nvidianın driverleri beter sürekli konu açılıyor forumdaBende onu düşünüyorum ama çoğu kişi driver sorunu olduğunu söylüyor