Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
4700 iyi yani keşke almış olmasam PC bu gece am5 ddr5 dizerdimZam olayacaktır hocam en fazla 5-5,2 civarına gider daha üstüne çıkmaz...
4700 iyi yani keşke almış olmasam PC bu gece am5 ddr5 dizerdimZam olayacaktır hocam en fazla 5-5,2 civarına gider daha üstüne çıkmaz...
Doğru söylüyor satışları çok düşük.Nereden çıktı çok satılmadı diye
4700 TL ye 7600x çok güzel işlemciDoğru söylüyor satışları çok düşük.
Sadete bakın hocam... F/P anlamında üstüne yok ama B650 minimum anakart 4K (ve çok kötü bir anakart) + soğutucu masrafı fln pahalıya patlıyor...4700 TL ye 7600x çok güzel işlemci
Ne aldınız ki hocam siz ya sizde suprimx 3090 vardı diye biliyordum...4700 iyi yani keşke almış olmasam PC bu gece am5 ddr5 dizerdim
3650 ye vatanda var şuanSadete bakın hocam... F/P anlamında üstüne yok ama B650 minimum anakart 4K (ve çok kötü bir anakart) + soğutucu masrafı fln pahalıya patlıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne aldınız ki hocam siz ya sizde suprimx 3090 vardı diye biliyordum...
5K fiyata sana 10K fiyatlı İ9 performansı veren işlemcinin bence daha fazla satması gerekli idi...Türkiye pazarında satabileceği kadar sattı yine
bence daha düşer çünkü türkiyede am5 kullanan kişi sayısı yok denecek kadar az anakartlar ramler flnda iner benceAMD Ryzen™5 7600X Soket AM5 4.7GHz 32MB 105W 5nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 7600X Soket AM5 4.7GHz 32MB 105W 5nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
işlemci ve anakart fiyatı birkaç yıl içinde düşer ddr5 ram fiyatlarının fazla düşeceğini düşünmüyorum 10% en fazlaSadete bakın hocam... F/P anlamında üstüne yok ama B650 minimum anakart 4K (ve çok kötü bir anakart) + soğutucu masrafı fln pahalıya patlıyor...
Var sonuçta güzel anakart vallaB650M DS3H bak nası bildim![]()
Son dönemde pc bileşen fiyatları dolara göre etkilenmiyor neredeyse...dolar düşerse bakarız![]()
GTX 1660 süper i3 12100f 32gb ram varSadete bakın hocam... F/P anlamında üstüne yok ama B650 minimum anakart 4K (ve çok kötü bir anakart) + soğutucu masrafı fln pahalıya patlıyor...