🔥İndirim AMD Ryzen 5 7600x 4.721₺ / AMD Ryzen 7 7700X 6.851₺

5K fiyata sana 10K fiyatlı İ9 performansı veren işlemcinin bence daha fazla satması gerekli idi...
nerde i9 performansı veriyormuş acaba (oyun diyorsan nesille alakalı ki i9 ve r9ların amacı oyun değil) ayriyeten türkiyede orta seviyeli bilgisayar sahibi olabilicek kesim en fazla olsun 30%dur

nerde i9 performansı veriyormuş acaba (oyun diyorsan nesille alakalı ki i9 ve r9ların amacı oyun değil) ayriyeten türkiyede orta seviyeli bilgisayar sahibi olabilicek kesim en fazla olsun 30%dur
Oyun performansı kasdediyorum?

Baya iyi

Oyun performansı kasdediyorum?
oyun için i9 r9 mi alınır aynı nesilde en kötü ile en iyi işlemciler arasında ki oyun farkı maks 15% hatta daha az oluyor bir sonraki nesilde ise her zaman en az birkaç üst işlemci performansı veriyor oyun tarafında

oyun için i9 r9 mi alınır aynı nesilde en kötü ile en iyi işlemciler arasında ki oyun farkı maks 15% hatta daha az oluyor bir sonraki nesilde ise her zaman en az birkaç üst işlemci performansı veriyor oyun tarafında
%15 iyi bir performans artışı ama o parayı etmez de benim anlattığım bu değil? Neyse...

%15 iyi bir performans artışı ama o parayı etmez de benim anlattığım bu değil? Neyse...
la benim anlattığımda o değil maks 15% dediğim yer aynı nesildeki en kötü işlemci (i3-r3) ile en iyi işlemci (i9-r9) arasında ki fark oyun için i9 r9 alınmaz bunların amacı oyun değil zaten

5600x'e göre ne kadar performans farkı var, hiç incelemelerine bakma fırsatım henüz olmadı (oyun, yayın, render fark etmez bilgisi olan kısaca yazabilir)

Hadi bi bomba da ben patlatim 7900x de 9,5

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7950X de 11,5

Asus rog strix B550-F - 6900xt var hangi işlemciyi ne alayım yardım edin fiyatlar düşüyor kararsız kaldım

Dünya genelinden 7000 serisi satışı gayet de düşük. Fiyat indirimi de olacak özellikle 3D modellerini gelince daha da düşer.

Geri