DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,340
Değil bence...Var sonuçta güzel anakart valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne aldınız?GTX 1660 süper i3 12100f 32gb ram var
Değil bence...Var sonuçta güzel anakart valla
Ne aldınız?GTX 1660 süper i3 12100f 32gb ram var
nerde i9 performansı veriyormuş acaba (oyun diyorsan nesille alakalı ki i9 ve r9ların amacı oyun değil) ayriyeten türkiyede orta seviyeli bilgisayar sahibi olabilicek kesim en fazla olsun 30%dur5K fiyata sana 10K fiyatlı İ9 performansı veren işlemcinin bence daha fazla satması gerekli idi...
Oyun performansı kasdediyorum?nerde i9 performansı veriyormuş acaba (oyun diyorsan nesille alakalı ki i9 ve r9ların amacı oyun değil) ayriyeten türkiyede orta seviyeli bilgisayar sahibi olabilicek kesim en fazla olsun 30%dur
oyun için i9 r9 mi alınır aynı nesilde en kötü ile en iyi işlemciler arasında ki oyun farkı maks 15% hatta daha az oluyor bir sonraki nesilde ise her zaman en az birkaç üst işlemci performansı veriyor oyun tarafındaOyun performansı kasdediyorum?
%15 iyi bir performans artışı ama o parayı etmez de benim anlattığım bu değil? Neyse...oyun için i9 r9 mi alınır aynı nesilde en kötü ile en iyi işlemciler arasında ki oyun farkı maks 15% hatta daha az oluyor bir sonraki nesilde ise her zaman en az birkaç üst işlemci performansı veriyor oyun tarafında
la benim anlattığımda o değil maks 15% dediğim yer aynı nesildeki en kötü işlemci (i3-r3) ile en iyi işlemci (i9-r9) arasında ki fark oyun için i9 r9 alınmaz bunların amacı oyun değil zaten%15 iyi bir performans artışı ama o parayı etmez de benim anlattığım bu değil? Neyse...
leş anakartVar sonuçta güzel anakart valla