🔥İndirim AMD Ryzen 5 9600X 9398TL(iyzico ile 7970TL)

Reaksiyon skoru
99
arkadaslar bu fiyata iyzico kampanyalarindan yararlanirsaniz dusuyor. iyzico cashbaclerini sadece iyzico'nun gecerli oldugu platformlarda harcayabildiginizi de hatirlatayim. parolapara vs yaparsaniz da 7600 liraya kadar dusurebilirsiniz bu fiyati. lutfen assagiya 400-500 lira daha uygun alternetifleri atmayin. bu urun kampanyalardan faydalanirsaniz almaniz gereken bir urun :)

Son düzenleme:
arkadaslar bu fiyata iyzico kampanyalarindan yararlanirsaniz dusuyor. iyzico cashbaclerini sadece iyzico'nun gecerli oldugu platformlarda harcayabildiginizi de hatirlatayim. parolapara vs yaparsaniz da 7600 liraya kadar dusurebilirsiniz bu fiyati. lutfen assagiya 400-500 lira daha uygun alternetifleri atmayin. bu urun kampanyalardan faydalanirsaniz almaniz gereken bir urun :)

bu kampanya artık kabak tadı verdi forumdaki çoğu kişi kullandı zaten

bu kampanya artık kabak tadı verdi forumdaki çoğu kişi kullandı zaten
iyzico kampanyalarinda kullanabiliceginiz mantikli islemciler yoktu. islemci ozelinde baslik aciyorum zaten bende. yoksa haklisiniz dediginiz gibi kabak tadi verdi gercekten. benzer urunlerde tekrar tekrar baslik acmamak lazim.

iyzico kampanyalarinda kullanabiliceginiz mantikli islemciler yoktu. islemci ozelinde baslik aciyorum zaten bende. yoksa haklisiniz dediginiz gibi kabak tadi verdi gercekten. benzer urunlerde tekrar tekrar baslik acmamak lazim.
7800x3d de var itopyadaki fiyattan sanırım(pckolikte)

7800x3d de var itopyadaki fiyattan sanırım
evet hocam o basligi da ben acmistim ama stok bitti suan o fiyattan. itopya uzerinde hemen hemen her islemci uygun fiyatta aslinda suanda ama 7800x3d,9600x,14600k, ve 13400f ekstra guzel fiyata sahip bence kampanyalar kullanilirsa(7800x3d bitti). 14600k'nin basligini baska bir arkadas acmis. son 13400f'de acicam. baska acmiyacam soz :). bu saydiklarimin fiyati gercekten ekstra ucuza geliyor bence.

Nasıl alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 7600 den 9600x e geçmek mantıklı mı yoksa 9800x3d mi geçmek en mantıklısı olur?

Sizce 7600x den geçmeye gerek var mı?

Nasıl alınır mı?

R5 7600 den 9600x e geçmek mantıklı mı yoksa 9800x3d mi geçmek en mantıklısı olur?
7600'den bu islemciye gecmenin cok bir mantigi yok hocam

7700 mü bu mu sizce
zor bir soru. guzelce bir karsilastirip karar vermek gerekir. aralarinda cok fark oldugunu dusunmuyorum. ben daha yeni bir islemci olan 9600x'i tercih ederdim.

Sizce 7600x den geçmeye gerek var mı?
hayir gerek yok hocam

7600'den bu islemciye gecmenin cok bir mantigi yok hocam

zor bir soru. guzelce bir karsilastirip karar vermek gerekir. aralarinda cok fark oldugunu dusunmuyorum. ben daha yeni bir islemci olan 9600x'i tercih ederdim.

hayir gerek yok hocam
9800x3d daha mantıklı olur

Geri