- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdırkontrol et sonra sıcaklıkları
Tamamdırkontrol et sonra sıcaklıkları
nasıl emin oldunuz bunakontrol et sonra sıcaklıkları
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan virüs var bilgisayar da
Olm bugün aldığın pc'ye nasıl virüs bulaştırdın ya .Beyler amd ryzen 5600 rtx 6750xt 12 ekran karti aldım daha sıfır bugün sabah birsey yoktur akşam şuan CPU Sıcaklığı boşta 75 80 arasi sorun nedir daha sıfır aldım
virüs taraması biraz incelersen konuyu görebilirsinnasıl emin oldunuz buna
virüs taramasında sadece reklam virüsü var ancak cpu miner veya işlemciyi kullanan bir uygulama yok veya işlemci kullanımınız yüksek değilvirüs taraması biraz incelersen konuyu görebilirsin
miner dediği reklammıda miner virüs değilmivirüs taramasında sadece reklam virüsü var ancak cpu miner veya işlemciyi kullanan bir uygulama yok veya işlemci kullanımınız yüksek değil
yok reklam virüsü ve kayıt defteri düzenlemesi yapıyor bu yüzden crackli program kullanmayınminer dediği reklammıda miner virüs değilmi
miner virüsleri işlemcinizi tam kullanır veya ekran kartınızı kullanır ancak attığınız görselde işlemci kullanımız düşükminer dediği reklammıda miner virüs değilmi
banada bulaşmıştı ve ben performans düşüşünden anlamıştım kullanım % 1 2 gözüküyordu boştaykenyok reklam virüsü ve kayıt defteri düzenlemesi yapıyor bu yüzden crackli program kullanmayın
miner virüsleri işlemcinizi tam kullanır veya ekran kartınızı kullanır ancak attığınız görselde işlemci kullanımız düşük
Bana sogutucu önerin çok pahallı olmasın bu işlemciye gore beyler acilbanada bulaşmıştı ve ben performans düşüşünden anlamıştım kullanım % 1 2 gözüküyordu boştayken
Ekran karti 75 80 normal mi ?banada bulaşmıştı ve ben performans düşüşünden anlamıştım kullanım % 1 2 gözüküyordu boştayken
peki başka uygulamalar ile ölçtünüz mübanada bulaşmıştı ve ben performans düşüşünden anlamıştım kullanım % 1 2 gözüküyordu boştayken
o zaman ölçmemiştimpeki başka uygulamalar ile ölçtünüz mü
bence format at bilgisayara ekran kartı normal değil gibi format atarsanda hiç bişey yüklemeden boştaki sıcaklıklara bakBana sogutucu önerin çok pahallı olmasın bu işlemciye gore beyler acil
Ekran karti 75 80 normal mi ?
adımo zaman ölçmemiştim
bence format at bilgisayara ekran kartı normal değil gibi format atarsanda hiç bişey yüklemeden boştaki sıcaklıklara bak
Ya hocam boş boş bilmeden konuşuyorsunuz aynı işlemci bende var stok soğutucu ile boşta 40-50 prime 95 testinde Max 78 derece görüyor boşta 60 70 görür diyorsunuzDostum stok soğucu var adamda oyunlar'da zaten 90-95 derece rahat görür macunu iyi sürülmediyse 60-70 görebilir boşta o işlemci stok fanla soğutmaz
Boştayken görev yönecisine gelip ss atar mısın işlemci kullanımı kaç