- Konu Sahibi Konu Sahibi
Boştayken nasıl ?Aniden düşüp aniden cikiyor fan hizlanip yavaşliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boştayken nasıl ?Aniden düşüp aniden cikiyor fan hizlanip yavaşliyor
Alıntıyı görüntülebu ekranı ss atar mısınAniden düşüp aniden cikiyor fan hizlanip yavaşliyor
crack program kurdunmu?Aniden düşüp aniden cikiyor fan hizlanip yavaşliyor
Korsan oyunların hepsini kurdumcrack program kurdunmu?
Alıntıyı görüntülebu ekranı ss atar mısın
Aynı işlemciyi kullanan sadece sen değilsin. Boştayken 65 derecede çalışmaz stok fanla.Çok bilmişlik yapıyorsunuz aynı işlemciyi kullandım chrome girdiğim zaman işlemci 85 görüyordu bunun da sebebi macunmuş macunu değiştirdim 65 lere düştü
%80 virüs var benceKorsan oyunların hepsini kurdum
%20 diğer sorunlar%80 virüs var bence
Nasil anlicam%80 virüs var bence
%20 diğer sorunlar
Dostum adam yeni aldım dedi ona istinaden söylüyorum montaj yapan belki macun sürmedi 1 günde virüs bulaştırdıysa helal olsun derim o arkadaşaAynı işlemciyi kullanan sadece sen değilsin. Boştayken 65 derecede çalışmaz stok fanla.
Nasil anlicam virusüDostum adam yeni aldım dedi ona istinaden söylüyorum montaj yapan belki macun sürmedi 1 günde virüs bulaştırdıysa helal olsun derim o arkadaşa![]()
Allah aşkına şu sistemlere binlerce lira verip korsan oyun oynamayın gamepass alırsın indirim kovalarsın ama crack oyun oynamazsın hem bir süre sonra virüsler silinmez hale geliyor.(konudan alakasız ama içimde kalacaktı)Korsan oyunların hepsini kurdum
Virüs olsa işlemci kullanımı yüksek çalışmaz mı onu bi kontrol etmesi gerek%80 virüs var bence
%20 diğer sorunlar
malwerybytes yükle tarama yapNasil anlicam
Kuruyorum bi dk abimalwerybytes yükle tarama yap
Tarama yerini mi atayim ?malwerybytes yükle tarama yap