- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki neden bukadar yüksek usta ?Ya hocam boş boş bilmeden konuşuyorsunuz aynı işlemci bende var stok soğutucu ile boşta 40-50 prime 95 testinde Max 78 derece görüyor boşta 60 70 görür diyorsunuz
Benimki neden bukadar yüksek usta ?Ya hocam boş boş bilmeden konuşuyorsunuz aynı işlemci bende var stok soğutucu ile boşta 40-50 prime 95 testinde Max 78 derece görüyor boşta 60 70 görür diyorsunuz
5600 bende 75i geçmiyordu yazın. Burada kullanılan silikon önemli (macun değil) her işlemci aynı silikon kalitesinde üretilmediği için (benzersiz üretiliyor) farklılıklar olur.Aynı işlemciyi kullandım bana öğretme senden çok bilgim vardır adamın kasası ne durumda bilgin yok onu kontrol et bunu et işlemci kullanımına bakması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca adam sıfır alıyor sistemi sence normal mi hemen virüs bulaştırsın
ayni işlemciyi stok fan ile boşta 45 48 derece tutuyorum ekstra bişi yapmadım termal macun süreli 1.5 sene oldu
Benimki neden böyle peki bi çözümü vs varmı bunun nerden ogrenecemayni işlemciyi stok fan ile boşta 45 48 derece tutuyorum ekstra bişi yapmadım termal macun süreli 1.5 sene oldu
Evet aynen öyle oldu ustaSistemi hazır sistem aldın ,sistemi açar açmaz oyun vs yükledin sonramı fark ettin sıcak çalıştığını öncesinde normal miydi biliyor musun
Ekran karti da ısınıyor daha sıfır pcSadece ekran kartı sıcak çalışsa driver kaldır tekrar yükle düzelebilir derdim de işlemci de sıcak olunca sanırım format atmak daha olur duruyor