Çözüldü✓ Amd Ryzen 7 5700X Alınır Mı?

Xernosa

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba Arkadaşlar, Amd Ryzen 7 5700X & Amd Radeon Rx 6750XT İle Birlikte Nasıl Olur?

Link

Oyun için Ryzen 7 5700X aşırı boş bir işlemci. Sadece Ryzen 5 5600'e 2 çekirdek 4 thread koyulmuş hali gibi bir şey. Oyun alanında farkları yok amaç oyunsa almana gerek yok.

Multicore ile işin varsa alınabilir.

Oyun için Ryzen 7 5700X aşırı boş bir işlemci. Sadece Ryzen 5 5600'e 2 çekirdek 4 thread koyulmuş hali gibi bir şey. Oyun alanında farkları yok amaç oyunsa almana gerek yok.

Multicore ile işin varsa alınabilir.
Oyun içi aşırı boş mu 😂😂😂

Gelecekte bu sokette upgrade yapamayacağınız için ben 5700X i öneririm. Ben tüm çekirdekler 4.7GHz kullanıyorum şuan ve verdiğim voltaj 1.225 gibi bir rakam. Kule tipi bir soğutucuyla kullanıyorum. 8C 16T işlemciyi OC yapıp kule tipi soğutucuyla kullanmak muazzam bir şey. Fazla çekirdek avantajı Multicore da kesinlikle var, oyunlarda ise %1 ve %0.1 FPS lerde avantajı var. Bannerlord gibi oyunlar oynuyorsanız, o fazladan 2C 4T çok fazla etki ediyor.

Oyun içi aşırı boş mu 😂😂😂

Gelecekte bu sokette upgrade yapamayacağınız için ben 5700X i öneririm. Ben tüm çekirdekler 4.7GHz kullanıyorum şuan ve verdiğim voltaj 1.225 gibi bir rakam. Kule tipi bir soğutucuyla kullanıyorum. 8C 16T işlemciyi OC yapıp kule tipi soğutucuyla kullanmak muazzam bir şey. Fazla çekirdek avantajı Multicore da kesinlikle var, oyunlarda ise %1 ve %0.1 FPS lerde avantajı var. Bannerlord gibi oyunlar oynuyorsanız, o fazladan 2C 4T çok fazla etki ediyor.
Ok. %1'de 3 FPS artışı için 1200 TL verebilirsin sen.
1676013867138.png

Ama ben arkadaşın vermesini tavsiye etmiyorum.

5600 veya 5800x3D bu seride alınabilecek mantıklı işlemciler bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5600 veya 5800x3D bu seride alınabilecek mantıklı işlemciler bence.
Oyun tarafı için konuşuyorum.

Ok. %1'de 3 FPS artışı için 1200 TL verebilirsin sen.
Alıntıyı görüntüle

Ama ben arkadaşın vermesini tavsiye etmiyorum.
Keşke o testlerde her şey paylaşılsa :) . Oyundan başka konuşmuyorsunuz. Video, editing, render gibi ilave uygulamalar yapacak biri için kesinlikle öneririm. Bütçesi vardır sadece oyun oynayacaktır yine öneririm. Bu agresiflik neden onu anlamıyorum.

Keşke o testlerde her şey paylaşılsa :) . Oyundan başka konuşmuyorsunuz. Video, editing, render gibi ilave uygulamalar yapacak biri için kesinlikle öneririm. Bütçesi vardır sadece oyun oynayacaktır yine öneririm. Bu agresiflik neden onu anlamıyorum.
Yazmışım zaten multicore ile işin varsa alabilirsin diye. Sadece senin söylediğin %1 FPS değerlerini attım arkadaş baksın diye. Agresiflik bir şey yok.

RX 6750 XT ile RX 6800 arasında 1800 TL var. Şahsen o 1200 TL'yi ona harcamayı tercih ederim ama alıcının bileceği iş. Bu FPS Boostu almak benim daha çok işime gelir çok fazla multicore'a ihtiyacım olmadığından. Sadece her veriyi söylemeye çalışıyorum alacak kişiye ki kendisi tüm verilere dayanarak kendi mantığıyla ihtiyacına göre ürün alsın.
1676015158583.png

Oyun icinse alinmaz 5800x3d alinir illa upgrade yapilcaksa.

Geri