Evet kullanabilirsin2 3 ay kadar sıkışığım 5080 alana kadar rahat oyun falan gündelik kullanabilir miyim ekran kartsız sıvı soğutucu dışında kasada fanda yok![]()
Sistemi kullanırsın ama oyun imkansız gibi, belki bazı hafif oyunları en düşük ayarda düşük FPS de olsa oynatır fazlasını bekleme.2 3 ay kadar sıkışığım 5080 alana kadar rahat oyun falan gündelik kullanabilir miyim ekran kartsız sıvı soğutucu dışında kasada fanda yok![]()
aslında valo falan oynatır gibiSistemi kullanırsın ama oyun imkansız gibi, belki bazı hafif oyunları en düşük ayarda düşük FPS de olsa oynatır fazlasını bekleme.
Evet kullanabilirsin
Sistemi kullanırsın ama oyun imkansız gibi, belki bazı hafif oyunları en düşük ayarda düşük FPS de olsa oynatır fazlasını bekleme.
Bu yanlış bilgiyi bir de bilenlerden daha iyi biliyor gibi alıntılıyorsun ya bravo7800x3d'de dahili GPU yok sistemi açamazsınız
Büyük ihtimalle oynatır o oyun grafik istemiyor, ama yine düşük ayarda 100FPS civarında takılır yani.aslında valo falan oynatır gibi
Varmış hocam kusura bakmayınBu yanlış bilgiyi bir de bilenlerden daha iyi biliyor gibi alıntılıyorsun ya bravo
Ağır oyun işi zor gibi, içinde ki grafik işlemci çok basit seviye, görüntü versin mantığı ile koyuluyor. Belki valo lol falan oynarsın düşükte.2 3 ay kadar sıkışığım 5080 alana kadar rahat oyun falan gündelik kullanabilir miyim ekran kartsız sıvı soğutucu dışında kasada fanda yok![]()
ben bunun için idarelik 3 4k ya 2.el bir kart alınıp kullanmak daha mantıklı gelir diye düşünüyorumAğır oyun işi zor gibi, içinde ki grafik işlemci çok basit seviye, görüntü versin mantığı ile koyuluyor. Belki valo lol falan oynarsın düşükte.
Ekran kartı alana kadar ağır oyunlar oynamanı önermem, gündeli kullanımda rahatlıkla kullanabilirsin.
Gerek var mı ki hocam?ben bunun için idarelik 3 4k ya 2.el bir kart alınıp kullanmak daha mantıklı gelir diye düşünüyorum
7800x3dli sistem dizicem oyun oynamayacağım alacağım da 3k vermek zor gelecekGerek var mı ki hocam?2 3 ay kart alana kadar oyun oynamayıver
![]()