Yardım Amd ryzen 7 7800x3d ekran kartsız oynatırmı

İ20N

80+
Reaksiyon skoru
24
2 3 ay kadar sıkışığım 5080 alana kadar rahat oyun falan gündelik kullanabilir miyim ekran kartsız sıvı soğutucu dışında kasada fanda yok 😃

2 3 ay kadar sıkışığım 5080 alana kadar rahat oyun falan gündelik kullanabilir miyim ekran kartsız sıvı soğutucu dışında kasada fanda yok 😃
Sistemi kullanırsın ama oyun imkansız gibi, belki bazı hafif oyunları en düşük ayarda düşük FPS de olsa oynatır fazlasını bekleme.

Son düzenleme:
Ağır oyun işi zor gibi, içinde ki grafik işlemci çok basit seviye, görüntü versin mantığı ile koyuluyor. Belki valo lol falan oynarsın düşükte.
Ekran kartı alana kadar ağır oyunlar oynamanı önermem, gündeli kullanımda rahatlıkla kullanabilirsin.

Ağır oyun işi zor gibi, içinde ki grafik işlemci çok basit seviye, görüntü versin mantığı ile koyuluyor. Belki valo lol falan oynarsın düşükte.
Ekran kartı alana kadar ağır oyunlar oynamanı önermem, gündeli kullanımda rahatlıkla kullanabilirsin.
ben bunun için idarelik 3 4k ya 2.el bir kart alınıp kullanmak daha mantıklı gelir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,192
Üyeler
185,848
Son üye
Erenswoxy
Geri