- Bütçe
- 70000
Hazır sistem mi almalıyım kendim mi toplamalıyım çok fazla seçenek var kafam çok karışıyor peşin fiyatına taksitle 60-70k bandına kadar çıkabilirim bütçe olarak. Amacım oyun oynamak başka bir şey değil yardımlarınızı bekliyorum lütfen 
Hazır sistem mi almalıyım kendim mi toplamalıyım çok fazla seçenek var kafam çok karışıyor peşin fiyatına taksitle 60-70k bandına kadar çıkabilirim bütçe olarak. Amacım oyun oynamak başka bir şey değil yardımlarınızı bekliyorum lütfen![]()
Atarım ben sana istersen dm gel hangisi mantıklı hangisi değil konuşalımİncelemiştim mesajınızı, teşekkür ediyorum fakat tek tek toplamak yerine hazır sistem istiyorum. Toplamakla ya da ayrı ayrı sitelerden almak ile uğraşmak istemiyorum. Bu sisteme benzer bildiğiniz toplu hazır sistem mevcut mudur?
Buraya atabilirsen bende bakmak isterim parçalar içinde ayrıyeten teşekkür ederimAtarım ben sana istersen dm gel hangisi mantıklı hangisi değil konuşalım
Buraya atabilirsen bende bakmak isterim parçalar içinde ayrıyeten teşekkür ederim![]()
Buraya atabilirsen bende bakmak isterim parçalar içinde ayrıyeten teşekkür ederim![]()