AMD Ryzen 7 7800x3D Yanında RTX 3060 Gider Mi?

Ashuens

80+
Reaksiyon skoru
6
Selam, uzun zamandır PC toplamak istiyorum. Öncelikle 50.000 TL ekipmanlar hariç bütçem mevcut. İşlemci olarak AMD Ryzen 7 7800x3D düşünüyorum. Bütçeme göre yanında ekran kartı bulamadım 3060 aklıma takıldı... Sizce olur mu veya sizlerin önerebileceği bir ekran kartı var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Valorant falan oynuyorsan islemci bazlı yeterli bence Hocam ilerde yetmezse satar değişirsin.
tabii ki o karti 0 almayın.

Selam, uzun zamandır PC toplamak istiyorum. Öncelikle 50.000 TL ekipmanlar hariç bütçem mevcut. İşlemci olarak AMD Ryzen 7 7800x3D düşünüyorum. Bütçeme göre yanında ekran kartı bulamadım 3060 aklıma takıldı... Sizce olur mu veya sizlerin önerebileceği bir ekran kartı var mı?
5060 ti yada 9060 XT olmalı bence yanında

Hangi oyunları oynadığın önemli. Eğer CS-VALO oynuyorsan 3060 olur fena olmaz. Ama hikayeli oyunlar oynuyorsan işlemci kısıp ekran kartını yükseltmen lazım.

Fps oynayacaksan Üzmez 3060 kalsın ama hikayeli de oynanacaksa yükseltme şart bence ben hem fps hem hikayeli oynuyorum yetiyor şimdilik ama upgrade yapcam ekran kartına 9070 XT yada daha fazla bekleyip duruma göre nvidia Süper serisine yada amd 9080 XT iyi gider gibi geliyor bana çıkarsa

mercedes alıp egea 1.4 motoru takmak gibi olur sorun çıkarır mı çıkarmaz ama tam performans alamazsın

İkinci el almalısın zaten orası ayrı bence en az 3080e kadar çıkmaya çalış cs valo tarzı oynuyorsab gayet yeterli bende ryzen 5600 3060 ti var tüm ihtiyacımı karşılıyor

4060 Ti bile yanına az kalır. 9060 XT tavsiyem

Geri