AMD Ryzen 7 9800X3D 9070XT ekran kartlı sistem nasıldır ?

hocam 3 4 sene sonraya yeni soket çıkar zaten aldığınız anakartta 8 faz 2 plus 2 vram var 7k ya kadar çıkmışken 2 k daha fazla verip b850 almak daha iyi olabilirdi sonuç olarak sisteme yüksek paralar harcanıyor bu tarz bir sistemde b650 gibi giriş seviyesi bir model kullanmak biraz saçma olmuş ama üzeceğini düşünmüyorum sizi zaten eagle serisi orta segment olması lazım üzmeyecektir sizi msilarda başta problem vardı ama şuan çözüldü diye biliyorum o sorun
Benim ki eagle değil hocam sanırım https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,966759369.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı sistem var şu anda ama ekran kartından biraz muzdaribim, driver'lar hala stabil değil bazı oyunlarda çökme yaşıyorum kart çıktığından beridir 2 driver güncellemesi geldi sadece.
Siz hangi anakartı kullanıyorsunuz hocam ?

Hayır kutu da duruyor
o zaman olabilir belki ama gerek var mı kısmını sorgulamanız lazım bence

sorun eğer ki iade varsa farklı bir sebep söylersiniz olmadı b850 eagle öneririz oda iyidir

sorun eğer ki iade varsa farklı bir sebep söylersiniz olmadı b850 eagle öneririz oda iyidir
Yazdım bakalım umarım vardır haber ederim hocam

Ben senin yerinde olsam 9800x3d yerine 7800x3d alırım 9070xt yerine gider 5070ti phantom alırım.

Ben senin yerinde olsam 9800x3d yerine 7800x3d alırım 9070xt yerine gider 5070ti phantom alırım.
Hocam bu ekran kartı 5070ti ile hemen hemen aynı fpsleri vermiyor mu ? YouTube dan izledigim kadarı ile söylüyorum. Normal de şu an kullandığım sistem de 3060 ti normal de ben de nvdia dan devam ediyordum ama bilemedim.

Hocam bugün b650 anakarti kargoladim ve iade gönderdim aldılar :)

İyi ki söylediniz arkadaşlar yoksa b650 alıyordum.

Geri