5800x3dden sonra artık şaşırmıyorum yani 5800x3d ile çağ atladı aslında şuanda 7800x3d ile 9800x3d arasındaki fark gayet tatmin edici ve iyi ama insan bi bekliyor ya şöyle devasa bi fark yeni bi donanımsal teknoloji ile uçuş .d
Yeni 9800x3d işlemcisi İncelemesi bu şekil. Sizce nasıl? Beklentilerinizi karşıladımı?
ben niye göremedim tüh bide arama yerinede yazmıştımkonusu acılmıstı
yani aslında 7800x3d nin dünyanın en iyi oyun işlemcisi olduğunu düşünürsek ve bunun üzerine eklenmiş bir oyun performansı teknolojik uçuş sayılır. ama şu render sıcaklık olayı bozmuş zaten insanların bu işlemciyi genel olarak tercih etme sebebi hem oyun konusunda güçlü olması hemde render.5800x3dden sonra artık şaşırmıyorum yani 5800x3d ile çağ atladı aslında şuanda 7800x3d ile 9800x3d arasındaki fark gayet tatmin edici ve iyi ama insan bi bekliyor ya şöyle devasa bi fark yeni bi donanımsal teknoloji ile uçuş .d
teknolojik uçuştan kastım performans olarak değil insan x3d gibi bi teknoloji bekliyor (en azından ben .d)ben niye göremedim tüh bide arama yerinede yazmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani aslında 7800x3d nin dünyanın en iyi oyun işlemcisi olduğunu düşünürsek ve bunun üzerine eklenmiş bir oyun performansı teknolojik uçuş sayılır. ama şu render sıcaklık olayı bozmuş zaten insanların bu işlemciyi genel olarak tercih etme sebebi hem oyun konusunda güçlü olması hemde render.