Yapılan her yorum inanılmaz kötü.
7800X3D dediğimiz işlemci oyunda 65, renderda 90 watt çekiyor. Bu çok standart bir değer.
Rakipleri oyunda 280-350. Renderda 450 watt çekiyor.
Gidip undervolt vs. yapmayın. Herangi bir ayarı değişmeyin, varsayılan kalsın.
Eğer 240mm sıvı soğutma veya kule tipi iyi bir soğutucuda bile ısınıyor ise sorun başkadır.
Montaj, Termal macun, anakart vs. vs.
Yapılan her yorum inanılmaz kötü.
7800X3D dediğimiz işlemci oyunda 65, renderda 90 watt çekiyor. Bu çok standart bir değer.
Rakipleri oyunda 280-350. Renderda 450 watt çekiyor.
Gidip undervolt vs. yapmayın. Herangi bir ayarı değişmeyin, varsayılan kalsın.
Eğer 240mm sıvı soğutma veya kule tipi iyi bir soğutucuda bile ısınıyor ise sorun başkadır.
Montaj, Termal macun, anakart vs. vs.
termal macun thermall grizzy, soğutucum deepcool lt720, montajımda sıkıntı olduğunu düşünmüyor. çok can çıkışı hal almaya başladı herkes farklı bir şey söylüyor
hocam sistemimiz neredeyse aynı peki herhangi bir performans kaybı yaşadın mı ? bu ayarların beraberinde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ozaman bende bir sıkıntı var default ayarlarım hocam şuan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada psu CW ve fan çalışmama probleminden dolayı iade ettim o yüzden sizlere yeniden güncel bir test sunamıyorum pazartesi gününe kadar iyi bir psu sipariş edip tekrar testleri sizinle paylaşmak isterim yardımcı olursanız çok kutlu olurum.
Curve optimizer ayarı yaptığım da hiçbir performans kaybı olmadı , aksine daha çok performans aldım ve daha soğuk çalıştırdım işlemciyi deneme yanılma yolu ile 2 gün neredeyse ayar verip cr23 ile test ettim beni tatmin eden ayarlarda saldım
Curve optimizer ayarı yaptığım da hiçbir performans kaybı olmadı , aksine daha çok performans aldım ve daha soğuk çalıştırdım işlemciyi deneme yanılma yolu ile 2 gün neredeyse ayar verip cr23 ile test ettim beni tatmin eden ayarlarda saldım
bunun hakkında video vs. kaynak paylaşabilir misin ? Bazı konulara baktım ısınma ile alakalı çoğu kişi 7800x3d ve lt720 deepcool ile manuel hiçbir ayar yapmadan gayet iyi stabil sonuçlar almışlar. o yüzden biraz kafam takıldı.
bunun hakkında video vs. kaynak paylaşabilir misin ? Bazı konulara baktım ısınma ile alakalı çoğu kişi 7800x3d ve lt720 deepcool ile manuel hiçbir ayar yapmadan gayet iyi stabil sonuçlar almışlar. o yüzden biraz kafam takıldı.
kanka benim 2 arkadaş da aldı benden sonra onlarda aynı şekil hazır pbo ayarı ile oynuyoılar birinde kule tipi var diğerinde asus un en baba sıvı soğutması var hemen hemen aynı değerleri alıyolar pbo ayarı hakkında video bulursam en güncel paylaşıcam
kanka benim 2 arkadaş da aldı benden sonra onlarda aynı şekil hazır pbo ayarı ile oynuyoılar birinde kule tipi var diğerinde asus un en baba sıvı soğutması var hemen hemen aynı değerleri alıyolar pbo ayarı hakkında video bulursam en güncel paylaşıcam
değerler işlemciye göre gayet normal değerler reddit veya diğer forumlara bakarsan zaten hemen hemen bu değerler yazılmış bide bu işlemci 2 sene durmadan 90 da bile calıssa bişey olmaz çokta takılmamak lazım