Çözüldü✓ AMD Ryzen™ 7 6800H.AMD Ryzen™ 7 7735HS alınır mı?

Reaksiyon skoru
5
amd işlemcilerden bu ikisi kafamı karıştırdı aslında aynılar ve ikiside apu işlemci sadece aralarındaki tek fark işlemcilerden biri diyerine oranlar 0,05daha fazla performans veriyor şimdi gelelim asıl soruma ben asus tuf gaming a15 nvidia 4050 işlmeci yonunda bu iki işlemciyi buldum ve bu işlemcilerle ilgili fazla video yok o yuzden kafam karıştı işte bilgisayarlar
sondaki işmeci agırlıklı olarak sectim bide asus olunca daha güvenilir geliyor

7735hs çok daha güçlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ biri 4050 diğeri 3050 (watt değerlerine de bakmak lazım)

7735hs çok daha güçlü.

biliyorum ama rog strik daha dayanıklı gibime geliyor bide bunların bildiğin kadarıyla kronik ağrızası varmı

7735hs çok daha güçlü.

İşlemciler birebir aynı denilebilir. Sadece 7735HS'nin güç tüketimi daha iyi.

biliyorum ama rog strik daha dayanıklı gibime geliyor bide bunların bildiğin kadarıyla kronik ağrızası varmı
Dediğiniz gibi işlemciler çok benzer ama arada ekran kartı farkı var. 4050 Watt'ına göre 3060'dan iyi veya eşit bir kart. O fiyata 3050 mantıksız.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
İşlemciler birebir aynı denilebilir. Sadece 7735HS'nin güç tüketimi daha iyi.

Dediğiniz gibi işlemciler çok benzer ama arada ekran kartı farkı var. 4050 Watt'ına göre 3060'dan iyi veya eşit bir kart. O fiyata 3050 mantıksız.
teşekkurler bilgilendiriğiniz için

Bu 4050 140w, 3050nin wattı max olsa bile yanına yaklaşamaz. Tuf olanı tercih etmenizde fayda var. İşlemciler aynı gibi düşünebilirsiniz. 8gb ddr5 rami eklemeyi unutmayın alırsanız.

Bu 4050 140w, 3050nin wattı max olsa bile yanına yaklaşamaz. Tuf olanı tercih etmenizde fayda var. İşlemciler aynı gibi düşünebilirsiniz. 8gb ddr5 rami eklemeyi unutmayın alırsanız.
teşekkurler bilgilendirme icin artık daha rahatım

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Geri