mb olarak da 2 mb olarak 5600 alıyor zaten internetten testlerine baktım baen biri fazla biri az aynı neredeyse0.2ghz fark var aralarında buda %1 2 performans demek. 450tl için değmez
Ne alakaArkadaşlar şu soruyu sormayın bence artık x demek overclok emek overclok yapacaksan x al yapmayacaksan 5600 al
Yooo 5600 ile de OC olurArkadaşlar şu soruyu sormayın bence artık x demek overclok emek overclok yapacaksan x al yapmayacaksan 5600 al
Silikon kalitesinden dolayı öyle dedi herhaldeNe alaka![]()
bir şey daha soracağım bu anakart iyi demi b450 zayıf gelir diye bütçemi zorladım birde rx 6600 e sorun çıkarıyor diyolar driver vs yazılım felanrx 6600 ekran kartı ve
b550m-k anakart ile beraber alıcağım
amd r5 5600 ve 5600x arasında aşırı bir fark varmı aralarında 450 TL civarında bir fark var
AynenYooo 5600 ile de OC olur
Soğutucu kesin lazım zaten o yüzden x'in bı anlamı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silikon kalitesinden dolayı öyle dedi herhalde
Ama her şekilde soğutucu istediği için x harfi önemsiz oluyor
Anakartı yükselterek iyi yapmışsın bencebir şey daha soracağım bu anakart iyi demi b450 zayıf gelir diye bütçemi zorladım birde rx 6600 e sorun çıkarıyor diyolar driver vs yazılım felan
overclock naıl yapılıyor nedir bilmiyorumKanka 5600x overclok yapılabilen bunun yükünü taşıyabilen bir işlemcidir yabancı forumlara gir araştır 5600 de overclok olmaz sağlıklı değil aradaki fark bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen