S smtyrdm 80+ Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 148 Dahası Reaksiyon skoru 91 İsim Samet Yardım 10 Kasım 2024 #14 Anakart işlemci olmadığında start almaz. İslemciden emin olduktan sonra diğer parçaları deneyin derim.
Anakart işlemci olmadığında start almaz. İslemciden emin olduktan sonra diğer parçaları deneyin derim.
yaman..k 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2,179 10 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Bünyamina yazmış: Canın sağolsun. Hiç takma kafana halledersin. Eskiden bende bir sürü sıkıntı yaşıyordum sistem parçalarından. Üzülüyordum da şimdi keşke bu kadar takmadaydım diyebiliyorum. Çözülemeyecek bir şey yok. Devamı için tıklayın... Bi yeniden deneyeyim bakalım bios pilini filan sök çıkar yapayım
Bünyamina yazmış: Canın sağolsun. Hiç takma kafana halledersin. Eskiden bende bir sürü sıkıntı yaşıyordum sistem parçalarından. Üzülüyordum da şimdi keşke bu kadar takmadaydım diyebiliyorum. Çözülemeyecek bir şey yok. Devamı için tıklayın... Bi yeniden deneyeyim bakalım bios pilini filan sök çıkar yapayım