Neler Yeni

Yardım AMD Smart Acces Memory aktifken oyunlarda bildirim sonrası kasma.

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
Arkadaşlar herkese merhaba. BIOS üzerinden AMD SMA aktif ettiğimde oyunlarda, örnek verecek olursam CS GO'da bilgisayarıma bir bildirim düştüğünde FPS'im 350'lerden 60'lara düşüyor. Bildirim ekrandan gittikten sonra tekrar 350'lere çıkıyor. Aynı şekilde ses açıp kapadığımda ekranda çıkan ses bildirim ekranı sonrasında da aynı sorunla karşılaşıyorum.

Fakat SMA kapalıyken böyle bir problem mevcut değil. Bana çok şaşırtıcı geldi, var mıdır bu sorun neden kaynaklanır bir bilen?

TahinPekmez

80+ Silver
sistem ozellilerin nedir

TahinPekmez

80+ Silver
anakart ne

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Arkadaşlar herkese merhaba. BIOS üzerinden AMD SMA aktif ettiğimde oyunlarda, örnek verecek olursam CS GO'da bilgisayarıma bir bildirim düştüğünde FPS'im 350'lerden 60'lara düşüyor. Bildirim ekrandan gittikten sonra tekrar 350'lere çıkıyor. Aynı şekilde ses açıp kapadığımda ekranda çıkan ses bildirim ekranı sonrasında da aynı sorunla karşılaşıyorum.

Fakat SMA kapalıyken böyle bir problem mevcut değil. Bana çok şaşırtıcı geldi, var mıdır bu sorun neden kaynaklanır bir bilen?
aslında ekrana alt tab atmışsın gibi oluyor windows un sorunu diye biliyorum kullanıcağım işlemciyi vs sınırlandırıyo

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TahinPekmez

80+ Silver
Asus Prime B 550 M/A-CSM

Hocam Windows ile alakal olduğunu düşünmüyorum çünkü SMA kapalıyken bu şekilde bir problem yok. Bildirim geldiğinde yine yağ gibi akıyor oyun.
anakart marka haric ayni sisteme sahibiz, bende hic sıkıntı yok. bir düşünelim senin olayi.....

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart marka haric ayni sisteme sahibiz, bende hic sıkıntı yok. bir düşünelim senin olayi.....
Hocam Smart Acces Memory aktifken oyunlarda bildirim aldığınızda sizde böyle bir problem yok mu? Emin misiniz?

TahinPekmez

80+ Silver
Hocam Smart Acces Memory aktifken oyunlarda bildirim aldığınızda sizde böyle bir problem yok mu? Emin misiniz?
bildirim.derken agam mesela steam arkadas dan mesaj geliyor bur sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

chipset güncel mi sende ve windows

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
bildirim.derken agam mesela steam arkadas dan mesaj geliyor bur sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

chipset güncel mi sende ve windows
Hocam Steam'den hiç mesaj almadığım için onu deneyimleyemedim. Ama Whatsapp, Telegram ya da PC'deki diğer uygulamalardan gelen bildirimlerde bu sorun mevcut.
Chipset Driver'ım ve BIOS güncel.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaşadığın durum tek oyunda mı var yoksa her oyunda mı

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
Yaşadığın durum tek oyunda mı var yoksa her oyunda mı
Tüm oyunlarda var hocam. Ama dediğim gibi bu sorun sadece SMA aktifken mevcut. SMA kapalıyken herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. Bana garip gelen de bu zaten. SMA aktifken sistemin daha verimli çalışması beklenmez mi?

TahinPekmez

80+ Silver
Hocam Steam'den hiç mesaj almadığım için onu deneyimleyemedim. Ama Whatsapp, Telegram ya da PC'deki diğer uygulamalardan gelen bildirimlerde bu sorun mevcut.
Chipset Driver'ım ve BIOS güncel.
surucu 23.5.2 sürümünü kullanıyorum sende bir dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,244
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom