AMD Software Adrenalin 25.10.2 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor

Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar,

Dün gelen sürücü güncellemesini yükledim ancak ne yazık ki oyun artık hiç açılmıyor. Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü.

Eski sürücüye döndüğümde herhangi bir sorun yaşamıyorum, fakat yeni güncelleme yüklendiğinde oyun açılmıyor.

DDU ile güvenli modda temiz kurulum yaptım, ayrıca AMD’nin kendi yazılımıyla da denedim; fakat ne yaptıysam sorunu çözemedim. Güncel kalmak bu kadar zor olmamalı.

Merhaba arkadaşlar,

Dün gelen sürücü güncellemesini yükledim ancak ne yazık ki oyun artık hiç açılmıyor. Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü.

Eski sürücüye döndüğümde herhangi bir sorun yaşamıyorum, fakat yeni güncelleme yüklendiğinde oyun açılmıyor.

DDU ile güvenli modda temiz kurulum yaptım, ayrıca AMD’nin kendi yazılımıyla da denedim; fakat ne yaptıysam sorunu çözemedim. Güncel kalmak bu kadar zor olmamalı.
AMD 5000-6000 e desteği kesince sıçmıştı patır patır bir de 25.10.2 ile aldı eline sıvayı sıvıyor böyle. Eski drivere dönün hocam daha fazla denemeyin.

rx 6600 de bir sorun yaşamadım ama yama notlarında bazı uygulamalarda sorun yaşanabildiği yazıyordu

Merhaba arkadaşlar,

bende 25h2 window 11 güncellemesi yaptıktan sonra 25.10.2 sürümü ile uyumlu diye gectim ama bende bir sorun cok bir fark göremedim acıkcası bir sorunda yaşamadım bende 7700xt kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,061
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri