Başka denediniz mi hocam? Bendede aynı kart var yarın güncelleyip deneyeceğim. İhtiyacım yok kullanmak için ama merak ettim. Yazarsanız sevinirim .rx 6700 için sonuç rezalet çok rahat 144 fps üstü oynadığım bf2042'yi oynayamıyorum. Acayip takılıyor. Bir şeyi de düzgün yapsalar keşke...
Kessinlikle katiliyorum. Ben 6600XT kullaniyorum 23.12.1'de hicbir problem yok ama bu yeni surucude deli gibi takiliyor. Direkt gectim 23.12.1'e mis gibi. Sonraki guncellemelerde kullaniriz artik AFMF'i falan. Masaustunde, video izlerken vs. bile takiliyor pc.rx 6700 için sonuç rezalet çok rahat 144 fps üstü oynadığım bf2042'yi oynayamıyorum. Acayip takılıyor. Bir şeyi de düzgün yapsalar keşke...
Windows 11 kullaniyorsun, belki windows 10 surucusunu indirmissindir, onu kontrol et.Beyler sorun bir bende mi?
Adrenalinden güncelleyemedim,eski sürücüyü kaldırdım sıfırdan kurulum yapacağım ama onda da bir sürü hata çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Windows defender'ıda kapattım ama sonuç bu. Sizde sorun var mı?
Defender Kaynaklı Değildir .Beyler sorun bir bende mi?
Adrenalinden güncelleyemedim,eski sürücüyü kaldırdım sıfırdan kurulum yapacağım ama onda da bir sürü hata çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Windows defender'ıda kapattım ama sonuç bu. Sizde sorun var mı?
Link atabilecek misin?
Ben zaten auto indirmişim şimdi fark ettim. bi de whql deneyim.
Bütün oyunlarda takılma mevcuttu DDU ile yükleme yapmama rağmen böyledi. Tekrar DDU ile yüklüycem şimdi ondan sonrasını yazarım hocam.Başka denediniz mi hocam? Bendede aynı kart var yarın güncelleyip deneyeceğim. İhtiyacım yok kullanmak için ama merak ettim. Yazarsanız sevinirim .
Bende de yeni sürüm yüklü bir sorun yok garip.Bütün oyunlarda takılma mevcuttu DDU ile yükleme yapmama rağmen böyledi. Tekrar DDU ile yüklüycem şimdi ondan sonrasını yazarım hocam.
Bende de takilma durumu mevcut, tekrar eski surucuye geri dondum.(23.12.1)Bende de yeni sürüm yüklü bir sorun yok garip.