AMD Software Adrenalin Edition açılmıyor.

destrox

80+
Reaksiyon skoru
87
Sağ alttan gizli simgeleri göstere tıkladığım zaman anlık görünüp sonra yok oluyor. Tıklıyorum arayüzü asla gelmiyor. DDU ile temiz kurulum yaptım yine aynı düzelmedi. Ekran kartım RX 6600.

Masaüstü sağ click ile ordan açmayı deneyin olmuyorsa görev yöneticisin çalışan uygulamasını kapatıp deneyin birde.

Aynısı bendede oldu ddu ile silmeden bi yükleyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende çözülmüştï

Olmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da olmadı hocam.
Ozaman tek çözümü söylüyorum sana herhangi Bi oyuna gir. Kısa yol tuş olayı vardı onun ayar yapmadıysan ctrl Shift r olması gerek heralde normal hali ben değiştirdiğim oyun içinde açmayı dene açılırsa genel bütün ayarları ordan yapabilirsin

Ozaman tek çözümü söylüyorum sana herhangi Bi oyuna gir. Kısa yol tuş olayı vardı onun ayar yapmadıysan ctrl Shift r olması gerek heralde normal hali ben değiştirdiğim oyun içinde açmayı dene açılırsa genel bütün ayarları ordan yapabilirsin
Onu da denedim hocam o da olmadı. Bende ALT-R basınca açılıyor orası, CTRL-SHIFT-E tuşları ile kayıt alabiliyorum ama arayüze bir türlü ulaşamıyorum.

Eski sürümlerden indirmeyi denedinmi hocam

Sağ alttan gizli simgeleri göstere tıkladığım zaman anlık görünüp sonra yok oluyor. Tıklıyorum arayüzü asla gelmiyor. DDU ile temiz kurulum yaptım yine aynı düzelmedi. Ekran kartım RX 6600.
Driver'ı ddu ile sil eski sürüm driver indir sonra driver'ı güncelle gelir

Geri