Neler Yeni

Amd Software Pro Edition otomatik Adrenalin Edition oldu.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali
Arkadaşlar merhaba ben bazı sorunlardan dolayı daha stabil diye Amd Software Pro Edition kullanıyordum. Az önce lolde ekteki hatayı yedim ve driverlara bakayım dedim. Otomatik olarak Adrenalin Edition olmuş. Neden olabilir ?

Ekler

• 1730476586620.png
    1730476586620.png
    6.9 KB · Hit: 18
  • 1730476628752.png
    1730476628752.png
    23.7 KB · Hit: 14
  • 1730476654649.png
    1730476654649.png
    1 MB · Hit: 16

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Arkadaşlar merhaba ben bazı sorunlardan dolayı daha stabil diye Amd Software Pro Edition kullanıyordum. Az önce lolde ekteki hatayı yedim ve driverlara bakayım dedim. Otomatik olarak Adrenalin Edition olmuş. Neden olabilir ?
Pro sürüm ev kullanıcısı için değil ki hocam. Neden kuruyosun ki ? Ddu ile kaldır sürücüleri tekrar kur.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Tamam hocam da o nasıl yapılıyor
Öncelikle bilgisayarın zaten ddu yu indir display driver uninstaller yazıp ilk siteden indir.
Kuracağın adrenalin sürümünü de indir veya otomatik kurma programı var amd installer onu indirebilirsin o otomatik kuruyor.
Sonra güvenli moda gireceksin bunu da windows açıkken shift tuşuna basılı tutarken yeniden başlata basacaksın. Ardından mavi bir ekran açılacak oradan hata gider seçeneği var devam etin altında yani ortada onu tıkla sonra gelişmiş seçenekler sonra başlangıç ayarlarını seçeceksin sonra sana bissürü seçenek sunacak oradan f5 i seçeceksin yani safe mod with internet connection. Ardından yeniden güvenli modda başlayacak ve internetin olacak. Oraya geldiğinde ddu ile kaldıracaksın ekran kartı sürücüsünü kaldırmadan önce ddu seçeneklerinde windows'un driver yükleme seçeneği ve amd ile alakalı seçenekler seçili olsun. Yani windows update driver yüklemesin seçeneğini seçeceksin bide amd yazanları diğerlerini tikini kaldır sonra kalfırıp yeniden başlatacaksın bilgisayarı zaten ddu da o şekilde yeniden başlatsın şeklinde ayarlayabiliyosun. Sonra indirdiğin driver ı kuracaksın bu kadar. İnternette rehber videosu da vardır anlamaxsan sorabilirsin.

DogancanYr

80+ Bronze
Pro sürümü oyun için uygun değil ve oyunlar için kullanılmaz. Grafiker isen kullanırsın.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ddu 3. parti yazılım olduğu için bozma ihtimali var sürücüyü ben daha görmedim ama ihtimali var onun yerine amd nin driver silme yazılımı var onu kullanabilirsin
Reis açılalı 2 hafta olmuş konu çoktan hallettim bile

Top Bottom