Arkadaşlar merhaba ben bazı sorunlardan dolayı daha stabil diye Amd Software Pro Edition kullanıyordum. Az önce lolde ekteki hatayı yedim ve driverlara bakayım dedim. Otomatik olarak Adrenalin Edition olmuş. Neden olabilir ?
Pro sürüm ev kullanıcısı için değil ki hocam. Neden kuruyosun ki ? Ddu ile kaldır sürücüleri tekrar kur.Arkadaşlar merhaba ben bazı sorunlardan dolayı daha stabil diye Amd Software Pro Edition kullanıyordum. Az önce lolde ekteki hatayı yedim ve driverlara bakayım dedim. Otomatik olarak Adrenalin Edition olmuş. Neden olabilir ?
Tamam hocam da o nasıl yapılıyorPro sürüm ev kullanıcısı için değil ki hocam. Neden kuruyosun ki ? Ddu ile kaldır sürücüleri tekrar kur.
Öncelikle bilgisayarın zaten ddu yu indir display driver uninstaller yazıp ilk siteden indir.Tamam hocam da o nasıl yapılıyor
ddu 3. parti yazılım olduğu için bozma ihtimali var sürücüyü ben daha görmedim ama ihtimali var onun yerine amd nin driver silme yazılımı var onu kullanabilirsinTamam hocam da o nasıl yapılıyor
Reis açılalı 2 hafta olmuş konu çoktan hallettim bileddu 3. parti yazılım olduğu için bozma ihtimali var sürücüyü ben daha görmedim ama ihtimali var onun yerine amd nin driver silme yazılımı var onu kullanabilirsin