Neler Yeni

AMD SORUNLARININ ÇÖZÜLDÜĞÜ YANILGISI

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Emin olmamakla birlikte, wattman hatasının diğer parçaların uyumsuz olmasından dolayı çıkma olasılığı var. 1.5 aydır rx 6750 xt kullanıyorum sadece bir sorunum oldu: yeni driver çıkınca eski driveri 2 kere sildi. Başka da sorunum olmadı. Parçalarım kendi aralarında uyumlu. Crackli bir şey kullanmıyorum. Ayrıca Abdullah abi bir videoda şöyle demişti: "Amd driverları naziktir, adı sanı belli olmayan program, crackli program ve crackli oyun vs. yüklemeyeceksin." Söylediği şeye katılıyorum. Belki de şansıma çıkmamıştır bilmiyorum ama bu düşük bir ihtimal bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
AMD kullandım, yaşamadığım sorun kalmadı. Parasını verdiğim halde sürekli veya aralıklarla wattman ya da ekranda donma sorunu yaşamak neyin kafasıdır? Giysi aldım ama bazen yapışıyor, çıkmıyor gibi ya da ayakkabı aldım ama bazen su alıyor bazen almıyor gibi bir şey bu o zaman? Parasını verdiysem, çökmeyecek arkadaş. NVIDIA alırım, başka da kart almam net. Zor bela iade ettim amd kartı, birdaha da asla bulaşmam ben. Alana da sabırlar diliyorum. Ucuz etin yahnisi yavan olur, iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
AMD kullandım, yaşamadığım sorun kalmadı. Parasını verdiğim halde sürekli veya aralıklarla wattman ya da ekranda donma sorunu yaşamak neyin kafasıdır? Giysi aldım ama bazen yapışıyor, çıkmıyor gibi ya da ayakkabı aldım ama bazen su alıyor bazen almıyor gibi bir şey bu o zaman? Parasını verdiysem, çökmeyecek arkadaş. NVIDIA alırım, başka da kart almam net. Zor bela iade ettim amd kartı, birdaha da asla bulaşmam ben. Alana da sabırlar diliyorum. Ucuz etin yahnisi yavan olur, iyi forumlar.
Hocam aldığınız kart hangisiydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
Sapphire nitro+ 11309 modeli, 6600xt 8 GB
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aldığınız kart hangisiydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Sapphire nitro+ 11309 modeli, 6600xt 8 GB

6000 serisi bir de. Bende çıkmadı hata falan acaba gerçekten şans mı yoksa uyumsuz program falan mı kurdunuz veya parçalarinız mi uyumsuz? Nvidia kart ile denediniz mi hata verdi mi?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
7 aydır 6600xt 1 aydır 6700xt ve bir tane daha 6700xt tanıdıgım var kullanan.Hiçbirimiz wattman almadık gönlümüz kafamız rahat gidiyoruz.Bence uyumsuzluk durumu doğru olabilir parça uyumsuzluğu wattmana sebep oluyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
6000 serisi bir de. Bende çıkmadı hata falan acaba gerçekten şans mı yoksa uyumsuz program falan mı kurdunuz veya parçalarinız mi uyumsuz? Nvidia kart ile denediniz mi hata verdi mi?
Bilgisayar sistemim yeni, hiçbir crackli program vs kurmadım. 11400'ün kendi entegre kartı ile zerre hata almadığım kullanım şeklim, nasıl oluyorsa 6600xt ile ekranda donmalardan tut wattmanlara kadar varan sorunlar veriyordu. İmzada yazan sistemi kullanıyorum, zerre uyumsuzlukları yok :) AMD pişmanlıktan öte bir kart değil, deneyim ettim ve kimseye de tavsiye etmiyorum. Fazla para verip NVIDIA almayı tercih ederim. Bilirim ki, gün sonunda kartın performansını sonuna kadar sorunsuz kullanabileceğim. AMD bu güveni hiç vermiyordu, yine de alan arkadaşlara başarılar dilerim :D

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
maks 1 dakikalik is falan bios guncellemesi. O sirada elektrik gidecek ani bulduysan o senin sansizligin. Ama sirf bios guncellemesinden dolayi 2 kat FPS artisi alan, Sistemi kullanamiyorken(direkt calismiyordu sistem) kullanmaya baslayan insanlar taniyorum. Ayrica B450'de 5. nesil islemci kullanmak icin Bios guncellemesi yapman sart. A320'de de 3. nesil kullanmak icin(onun ustune resmi destek sanirim yok ama takip calistirmayi beceren belki vardir)
Destek var hocam a320s2h var ben de 5.nesili destekliyor. Konu abartılmış bence. Arkadaşlarım ve ben uzun yıllardır Amd kullanıyoruz, onlar bios güncelleme falan anlamazlar stabil çalışıyor sistemleri. Bilgisayarın donması, restart atması gibi sorunların farklı sebepleri olabilir direkt olarak ekran kartına bağlamak saçma geldi bana. Benim başıma da geldi ram almıştım xmp ayarlamadım mavi ekrana düşmüştü, wattman hatası belirmişti ekranımda pc yi açtığımda. Amd'nin, nvidia'dan bir tık geride olduğunu düşünüyorum ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Ara sıra amd kartlardan şikayetçi olanlar yakındığına göre ortada bir yanlış var ama sorunun büyük olduğunu sanmıyorum.

VisnaSuyu

80+
Konularda AMD wattman hatası- çökme sorunu eskide kaldı 6000 serisinde yok görülmüyor gibi kesin görüşler belirtilen yorumlar okuyorum lakin öyle değil, rx470 ekran kartında bu sorunları yaşayan birisi olarak ben de bu yorumları yazan arkadaşların yönlendirmesi ile 4 ay önce rx 6600 asus dual modeline geçiş yaptım lakin bu sorunlar devam ediyor AMD kullanan birisi olarak Nvdia tavsiye ediyorum, AMD ekran kartı kullanacak arkadaşlara tavsiyem 2 kere düşünmeleri kesin almayın etmeyin diyemem insanlar bunun düşük bir ihtimal olduğunu teknolojinin şans işi olduğunu söyleyeceklerdir doğru ama o düşük ihtimal bana geldiği gibi size de gelebilir ve daha sonra uğraşmanıza sebep olabilir.

Bir kaç kişinin bile bu hatayı yaşamış olması sorunların çözülmediğini görmek için yeterlidir %95 wattman almazsın gibi bir mantık saçmadır bu bir kumar değil para veriyorsun ve düzgün bir hizmet almak istemek senin hakkın.
Amd bu sorunu sanırım hiçbirzaman aşamayacak zira yeni 7000 serisi kartlarını inceleme kanallarına gönderip kartın ambargosu kalkana kadar sürücü yetiştiremediler ( Tr kanalları bahsetmedi yabancı inceleme kanallarına göz atın) . Bundan büyük rezillik olabilir mi ?

Watman hatasına gelirsek. Sebebi tamamen amd. Yok uyumlu değilmiş, yok ben yanlış sürümü kurmuşum. Yahu kardeşim bi Allahın kuluda çıkıp ulan ben bu ürüne para verdim bunlarla uğraşmak zorundamıyım demiyor. “ kanka driver kurmasını bilmiyosun, amd kötülüyorsun” gibi laflar edek amd’nin asla bu sorunları sorun olarak görmemesine ve sürücülerini düzeltmemesine sebep olduklarının farkında değiller.

Sadece bunla kalsa iyi. Fsr hala çoğu oyunda yok. Çok bilindik 3-5 oyun s”kko 20 oyuna eklemeleri kimin işine yarıyor ??? Öyleki fsr yi kalite modu dışında kullanamıyorsunuz dahi. O zaman ne anlamı kaldı bu ak teknolojisinin. Vallaha anlamıyorum arkadaş

• Beğen
Reaksiyonlar: Zeth

Zeth

80+ Bronze
Destek var hocam a320s2h var ben de 5.nesili destekliyor. Konu abartılmış bence. Arkadaşlarım ve ben uzun yıllardır Amd kullanıyoruz, onlar bios güncelleme falan anlamazlar stabil çalışıyor sistemleri. Bilgisayarın donması, restart atması gibi sorunların farklı sebepleri olabilir direkt olarak ekran kartına bağlamak saçma geldi bana. Benim başıma da geldi ram almıştım xmp ayarlamadım mavi ekrana düşmüştü, wattman hatası belirmişti ekranımda pc yi açtığımda. Amd'nin, nvidia'dan bir tık geride olduğunu düşünüyorum ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Ara sıra amd kartlardan şikayetçi olanlar yakındığına göre ortada bir yanlış var ama sorunun büyük olduğunu sanmıyorum.
Abartılan bir durum yok kimseye rahat batmaz ,ekmek köfte muhabbetine gelirsek amd kartların nvdia rakipleriyle arasında 3 4k fark olması amd kartlarına da binlerce lira verdiğimiz gerçeğini değiştirmiyor.

Amd bu sorunu sanırım hiçbirzaman aşamayacak zira yeni 7000 serisi kartlarını inceleme kanallarına gönderip kartın ambargosu kalkana kadar sürücü yetiştiremediler ( Tr kanalları bahsetmedi yabancı inceleme kanallarına göz atın) . Bundan büyük rezillik olabilir mi ?

Watman hatasına gelirsek. Sebebi tamamen amd. Yok uyumlu değilmiş, yok ben yanlış sürümü kurmuşum. Yahu kardeşim bi Allahın kuluda çıkıp ulan ben bu ürüne para verdim bunlarla uğraşmak zorundamıyım demiyor. “ kanka driver kurmasını bilmiyosun, amd kötülüyorsun” gibi laflar edek amd’nin asla bu sorunları sorun olarak görmemesine ve sürücülerini düzeltmemesine sebep olduklarının farkında değiller.

Sadece bunla kalsa iyi. Fsr hala çoğu oyunda yok. Çok bilindik 3-5 oyun s”kko 20 oyuna eklemeleri kimin işine yarıyor ??? Öyleki fsr yi kalite modu dışında kullanamıyorsunuz dahi. O zaman ne anlamı kaldı bu ak teknolojisinin. Vallaha anlamıyorum arkadaş
Amd fanboyları Nvdia fanboylarından daha beter

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Abartılan bir durum yok kimseye rahat batmaz ,ekmek köfte muhabbetine gelirsek amd kartların nvdia rakipleriyle arasında 3 4k fark olması amd kartlarına da binlerce lira verdiğimiz gerçeğini değiştirmiyor.

Amd fanboyları Nvdia fanboylarından daha beter
Ekmek- köfte muhabbetinin olayla çok ilgisi var hocam. 3,4 bin az para mı? Zaten aynı fiyat olsa çoğu insan Nvidia tercih eder. Kalite fiyata yansıyor. Serzenişiniz de haklısınız ama durum bu çünkü 2 üretici var. Abartılan bir durum var ortada restart atıyor diye anında ekran kartını düşünmek saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Saçma olan bir şey de şu : Yıllardır Ekran kartı pazarının önemli üreticilerindensin ama doğru düzgün bir yazılım yapamıyorsun.

Zeth

80+ Bronze
Ekmek- köfte muhabbetinin olayla çok ilgisi var hocam. 3,4 bin az para mı? Zaten aynı fiyat olsa çoğu insan Nvidia tercih eder. Kalite fiyata yansıyor. Serzenişiniz de haklısınız ama durum bu çünkü 2 üretici var. Abartılan bir durum var ortada restart atıyor diye anında ekran kartını düşünmek saçma.
Tamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,877
Üyeler
168,863
Son üye
Poftuq
Top Bottom