Neler Yeni

amd tahtında sarsılıyor gibi

Burakg3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Burak Gümüş
Geriden geliyorlar bak Nvidia kart tanitti amd ortada yok Nvidia biraz satacak amd tanitacak amd belki 50 dolar falan amd ye gore fiyat kırabilir super serisi nvidia kimin için cikariyor
50 dolar dediğin para birimi şuan 350 liradan fazla. Kdvyi de katarsan 400 ü geçiyor. Az bi fark değil yani.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
bende x1300 var :D

Burakg3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Burak Gümüş

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
10980xe yok mu Amazon'da?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
AMD ısınmıyor markalar ısınıyor. MSİ gibi.
Isınma değil driver veya teknik sorunlar ısınma benim kart veya kasa sorunlu ona lafım yok ama driver veya teknik sıkıntıları performans vs. nvidaya göre biraz düşmeye başladı soğutma dediğim örnek işlemci soğutucusunu nasıl fazla fiyat artırmadan veya daha iyi soğutabiliriz veya intele göre nasıl daha iyi performans artışı sağlarız öyle işlere daha çok odaklansa bence daha karlı çıkar kendi fikrim

Burakg3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Burak Gümüş
Şunu da yazıp yatayım. Arkadaşlar eminim ki hepimizin ilk tanıştığı/duyduğu ekran kartı markası Nvidia'dır. Bugün abant suyu 50 kuruşsa damla su 1 lira, neden? Çünkü markalaşma. Yoksa maliyet farkı yok denecek kadar az. Bunu kabullenin artık. Reklamı var diye geçmişi var diye F/P olmayan ekran kartlarına kanmayın. Nvidia'nın yeni serisi çok güzel görünüyor performans ve fiyat açısından. Ama eski kartlarının ilk çıkış fiyatları gerçekten pahalıydı. İyi akşamlar diliyorum.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
İşlemci tarafında uzun yıllar AMD'yi yukarıda görmeye devam edeceğiz. Yeni Navi ekran kartlarıyla da ilk kez üst seviyeye oynayacak AMD. Ryzen sayesinde batmanın eşiğinden döndüler, toparladılar ve her iki kulvarda da iki büyük markaya meydan okuyorlar. Bence saygı duyulası. GPU tarafı çok sarsıntılı geçse de yeni kartlardan umutluyum.

T.P.G.

80+ Titanium

Görünen köy kılavuz istemez
5700XT çıkarken 2070S yoktu bile. Haklısın görünen fanboy kılavuz istemez. Senin sorun yaşamaman kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmiyor, ben 5700XT yi ilk aldığımda WattMan ve siyah ekran yedim zar zor çözdüm. @FreakyXd ise hiç çözemedi, hala sorun yaşayanlar var.
AMD kartların O.C. potansiyeli Nvidia ya yaklaşamıyor bile, 5700XT yi 3000tl ye almasam 2070S alırdım.
2060S alıp O.C. ile 5700XT ezmek var, sorunsuz bir şekilde RTX, DLSS2.1, NVENC, CUDA, ÇOK DAHA STABİL Driverlar, daha az ısınan kartlar varken AMD ye indirimsiz olduğu halde para verene ben bilgisiz diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver driver diyorsunuz da bi kere elinize alıp kullandınız mı şu ekran kartlarını acaba? Driverlarını orjinal sitesinden indirdim 1 aydır kullanıyorum ürünü gayet de sağlam ve ısınma problemi vs. sıkıntıları da yok. Bundan önce de ATI EAH6570 serisini kullanıyordum ondan da memnunum.
kullanıyorum* @FreakyXd de kullandı o deli gibi sorun yaşadı, çözemedi. WQHL de kurdu, UV de yaptı, ne ararsan yaptı ama olmadı

FreakyXd

80+ Silver
Fan boy değilim dostum. Nvidia senelerden beri pahalı. Anca çıkarttığı ekran kartları eskiyince fiyatlar düşüyor. Şuan bile bir 2070 4500 lira civarında. Bir 5700 XT ise 4000 lira civarında ve 2070'ten her anlamda üstün.
kardeşim o kartlar ucuz bi kez 😂 turkiyede pahalı yurtdışına gitde bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FAN BOYSUN FAN BOOYYYY. RTX delileri sizi :D Minecraftta RTX açmaktan başka bi artısı yok gözümde nvidianın. G-sync monitör bulmak bile bu kadar pahalıyken hala nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.
Yazık kafana 😂 Rx 5700 Xt biz mağdur. olduk sorunları çözemedik sen bi git başka oyunlarda ray tracing. açda konuş dlss teknoloji geldi. fps kayıplarını önlemek için @Furkan Aslan ray tracingin neresi gereksiz 😂 amd bile getiremikcek diyorlar 😂

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

brknkpln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkan Kaplan
Yahu arkadaş, aranızda bi tane mi aklı başında insan yok? Bi tanesi "AMD'nin Nvidia'yı geçmesi imkansız" der (buna nasıl bu kadar emin olabiliyor onu da anlamış değilim) , diğeri " Nvidia, korkusundan bu kadar iyi ekran kartı yaptı " der, bi başkası " Intel len **, AMD yakında batacak" der. İstisnasız her postta bi sidik yarışı, gören babası şirketin CEO'su sanar. Biri birini geçince kendisi zarara girecek sanki. Anlamak gerçekten çok güç bu kafayı. Şunu bi anlayın artık; biri birini geçsin, diğeri ötekini geçsin, bi sene biri daha iyi olsun, sonraki sene diğeri daha iyi ürün çıkarsın, bunlar size zarar değil yarar getirir. CPU'yu GPU'yu kendi evinizde üretip satıyormuş gibi savunmayın şu markaları. AMD, Nvidia veya Intel battığında sevinirsen, bi ekran kartına, bi işlemciye 5k-10k vermek zorunda kaldığında sevinebilecek misin aynı şekilde onu da düşün?

LAZADAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Balta
Aga bir şey söyleyeceğin intel yıllar sonra 10. Nesil ile amd nin 3000 serisine yeşiyorsa bir 5 yıldada 4000 e anca yetişir amd işlemcide çok profesyonel ekran kartındada xfx asus ve saphirre pulse onu idare ediyor rx 5700 xt ler felan ama zaten amd ryzen yüklü işlemci firmasıdır bunu unutmayalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan