AMD uyumlu anakart önerisi

ssd görmeme , siyah ekran , ram algılamama , expo açınca mavi ekran gibi bir çok sorun yaşayan insan vardı.
V15 için olabilir ama anlamadım milletin bu colorful korkusunu. Her markada bir sorun çıkabiliyor, dünde MSI Pro B650M-P kullanan bir arkadaş 6000mhz cl30 ramini daha düşük bir ramla takas etmek zorunda kaldı.
v14 şu anda indirimde şu anda bir sorunla karşılaşmadım. Forumda da memnun olan kişiler var gırtlak dolusu bir anakart.
1744741620281.png

V15 için olabilir ama anlamadım milletin bu colorful korkusunu. Her markada bir sorun çıkabiliyor, dünde MSI Pro B650M-P kullanan bir arkadaş 6000mhz cl30 ramini daha düşük bir ramla takas etmek zorunda kaldı.
v14 şu anda indirimde şu anda bir sorunla karşılaşmadım. Forumda da memnun olan kişiler var gırtlak dolusu bir anakart.
Alıntıyı görüntüle
10 kişinin 5 i sorun çıkarıyor diye ben riske girilmesini pek önermiyorum eğer bios güncellemeleri ile sorunlar çözüldüyse ne mutlu kullanıcılara.

10 kişinin 5 i sorun çıkarıyor diye ben riske girilmesini pek önermiyorum eğer bios güncellemeleri ile sorunlar çözüldüyse ne mutlu kullanıcılara.
En kötü ihtimal iade olur, para çöp olacak değil ya. Önerim v15 olur daha dolu ve wifi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görece eski bir anakart 2024 ocak ayı çıkışlı sanırsam, Ben alalı 2 hafta oldu 2 gün önce kurabildim ilk defa sistemi, yani temiz kurulum yapmama rağmen (i3 10105f ile kullandığım ssd'deki sistemi kullanıyorum halen) bir sorun yaşamadım.
En kötü ihtimal iade olur, para çöp olacak değil ya. Önerim v15 olur daha dolu ve wifi var

Aynı anakartın wifi versiyonu, ben 5k ya almıştım benimkini(v14), sonra indirime düştü 5100 liraya bence de wifi versiyonu, daha mantıklı, kablo derdinden kurtuluyorsun birde usb wifi alıcılar pek stabil olmuyor genellikle.

Bu arada biz kendi kedinimize konuştuk ama arkadaşın bütçesi dediğim gibi am5 için yetmeyebilir de.

Son düzenleme:
Geri