Neler Yeni

AMD ve Intel'i İstediğin Gibi Eleştir! (Saygı Çerçevesini Koruyarak)

Tercih Ettiğin İşlemci Markası Nedir?

• INTEL

• AMD

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
İntel'in 14nm'de yapabildiğini 7nm'de yapamayan ve bununla övünen AMD...
22nm işlemci kullanan ben:
1590692042344.png

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Değerli kardeşlerim Donanım Arşivi'nin kuruluşunda tam bağımsızlık yatar her firma ile çalışır ama her firmayı özgür bir şekilde eleştirme tavrımızdan hiç ödün vermeyiz. Şimdi ise bu güzel konu ile bu iki ezeli rakipte beğenmediğiniz noktaları dilediğinizce eleştirin açıkcası düşüncelerinizi merak ediyorum.

NOT: Hepiniz kardeşimiz abimizsiniz sizden tek isteğimiz var; bu forumda özgürsünüz yeter ki hakaret etmeyin. Sevgiler
Ben herkesin aksine intel kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem hiç bir zaman ısınma sorunu olmadı oyunlarıda gayet iyi oynattı zamanında, açıkçası ne kadar render veya oyun açısından amd inteli geçmiş olsada inteldeki stabilizasyon ve uzun süreli kullanım benim daha önem verdiğim konular her zaman intel ne ya berbat derler ama ben uzun süreli olarak intel kullanıpta memnun olmayan görmedim ancak ryzenden gelen şikayetlerin haddi hesabı yok.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Ben herkesin aksine Intel kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem hiç bir zaman ısınma sorunu olmadı oyunlarıda gayet iyi oynattı zamanında, açıkçası ne kadar render veya oyun açısından AMD inteli geçmiş olsada inteldeki stabilizasyon ve uzun süreli kullanım benim daha önem verdiğim konular her zaman Intel ne ya berbat derler ama ben uzun süreli olarak Intel kullanıpta memnun olmayan görmedim ancak ryzenden gelen şikayetlerin haddi hesabı yok.
Öyle tabii ben de İntel kullanıyorum ama AMD şu anlık her türlü daha iyi hocam bunu da inkar edemeyiz.

Çınar Yaşar

80+ Gold
AMD, peki neden;
1- Anakart fiyatları ve işlemci fiyatları Intel'e göre daha az,
2-çekirdek ve tread olarak daha fazla,
3-İntel sadece oyun odaklı ama AMD hem iş hemde oyun odaklı,
4- artık ABD bile süper bilgisayarlarında AMD tercih ediyor

SariSapy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Akif AKTAŞ
Değerli kardeşlerim Donanım Arşivi'nin kuruluşunda tam bağımsızlık yatar her firma ile çalışır ama her firmayı özgür bir şekilde eleştirme tavrımızdan hiç ödün vermeyiz. Şimdi ise bu güzel konu ile bu iki ezeli rakipte beğenmediğiniz noktaları dilediğinizce eleştirin açıkcası düşüncelerinizi merak ediyorum.

NOT: Hepiniz kardeşimiz abimizsiniz sizden tek isteğimiz var; bu forumda özgürsünüz yeter ki hakaret etmeyin. Sevgiler
İntel Kişisel bilgisayarlara olan önemini profesyonel bilgisayarlara odakladığı için kişisel bilgisayarlarda intel performansını göremiyoruz.Ancak intel 10. nesil ile beraber göreceğimizi umuyorum.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
Ben herkesin aksine Intel kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem hiç bir zaman ısınma sorunu olmadı oyunlarıda gayet iyi oynattı zamanında, açıkçası ne kadar render veya oyun açısından AMD inteli geçmiş olsada inteldeki stabilizasyon ve uzun süreli kullanım benim daha önem verdiğim konular her zaman Intel ne ya berbat derler ama ben uzun süreli olarak Intel kullanıpta memnun olmayan görmedim ancak ryzenden gelen şikayetlerin haddi hesabı yok.
♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿ ♿

Top Bottom