🔥İndirim AMD XFX RX 6750XT Speedster QICK319 12 GB GDDR6 18gbps 11.387,34 TL

3070Ti ile denk ve 11k. 🤯
Yok hatta daha iyi. Hatta son 20 senedir her 10 oyunun 9’unu AMD’ye yazılımsal olarak daha uyumlu yaptıkları için ve AMD driverları bu zamana kadar hep NVIDIA’dan daha iyi ve stabil olduğu için, aynı zamanda marka değeri, pazarlama, yeni çıkan oyunlarla sponsorluk ve uyum açısından da AMD daha iyi olduğu için dediğinizin doğru olma ihtimali olabilir. İlgili şirketlerin kartlarının sıfır ve ikinci eldeki arz ve taleplerini, ürünü satın alıp üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra ikinci eldeki değer kaybı ya da kazancını da hesaba kattığımızda analizinizin doygunluğu göz doldurmaktadır. Ayrıca ilgili şirketlerin 3. şirketlere ürettirdikleri kartlarda kullanılan malzeme kalitesi olarak da genel olarak AMD’nin önde gözükme ihtimali olabilmektedir. Gözardı etmemek gerekir.

Şimdi anlamadığım kart bugün çıktı bunlar ilana koymuş ne zaman gelecek kart ? :D

Ben bunu 6650 xt sanmıştım geçmiştim başta.Ben nvidia daha çok seviyorum ancak bu fiyata hatta bundan bin lira fazlaya bile bundan daha iyi kart yok.
gittigidyora güvenemıyorum

10bin altına iner, 550 dolarlık kart sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri