Neler Yeni

AMD'nin grafik seçenekleri ekran kartına bir şey yapar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Hocam rx6600 ekran kartım var. Bazı oyunlarda denemiştim (bazı grafikleri) bir şey olur mu tek hatırladığım şey Left 4 Dead 2 'de kullanmıştım ama fps sabit olduğu için bir şeye yaramamıştı. Ama başka şeylerde denedim mi bilmiyorum. Zarar verir mi herhangi bir şey yapar mı şuan grafik seçeneklerinin hepsi kapalı. Oyun deneyimi varsayılan da.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,883
İsim
Emre siyah
dediğin anlamak çok zor ama sanırsam çalışma modu olarak soruyorsun varsayılan sessiz oto o.c. gibisinden.
hepsinde fps aynı zaten sadece çalışma rpmini falan ayarlıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğin anlamak çok zor ama sanırsam çalışma modu olarak soruyorsun varsayılan sessiz oto o.c. gibisinden.
hepsinde fps aynı zaten sadece çalışma rpmini falan ayarlıyorsunuz.
1727283072483.png

Hocam bu özelliklerden bir kaç tanesini açıp bir oyunda denemeiştim ama dejavu yaşıyorum hatırlamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Bu ayarlardan sadece image sharpen - gecikme önleme - motion frames kullanmak mantıklı fakat her oyunda açmanı önermem.
Hocam hatırlamıyorum. Ama hasar veridğini sanmıyorum çünkü ekran kartı hasar aldığında anakart gücü kesiyormuş ve bende hiç öyle bir şey olmadı. Günlük kullanımlarda garip garip kareler de gelmedi ekrana.

The Semih

80+ Gold
Hocam hatırlamıyorum. Ama hasar veridğini sanmıyorum çünkü ekran kartı hasar aldığında anakart gücü kesiyormuş ve ben hiç öyle bir şey olmadı.
Ekran kartı hasar ne alaka kanka, en fazla watmann yersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı hasar ne alaka kanka, en fazla watmann yersin.
Hocam ne verirse versin Ekran kartıma hiç bir şey yapmasın. Ki yemedim zaten. Hocam gerçekten hiç bir şey olmaz değil mi çok paranoyağım. En küçük şeyinde. Günlük hayatta modum çok düşük olur o konuda cevap alamaz isem benden daha mutsuzu yok. Ağabeyime sorarım genelde iyi anlar bilgisayarlardan ama çok soru sorduğum için bıraktım. Mesaj atmaya bile korkuyorum. @The Semih

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Hocam ne verirse versin Ekran kartıma hiç bir şey yapmasın. Ki yemedim zaten. Hocam gerçekten hiç bir şey olmaz değil mi çok paranoyağım. En küçük şeyinde. Günlük hayatta modum çok düşük olur o konuda cevap alamaz isem benden daha mutsuzu yok. Ağabeyime sorarım genelde iyi anlar bilgisayarlardan ama çok soru sorduğum için bıraktım. Mesaj atmaya bile korkuyorum. @The Semih
bir şey olmaz korkma, hepsi kapalı kalsın zaten çok bir etkileri yok. Sana önerim kartın ömrünü uzatmak istiyorsan, oyunlarda FPS sabitlemeye çalış mesela oyunda max 120 FPS alıyorsan 100 yap 90 yap. Ben 60 FPS alıştırdım kendimi gamepadle konsol gibi takılıyom kartın fanları bile dönmüyor bazen gerekmiyor yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
bir şey olmaz korkma, hepsi kapalı kalsın zaten çok bir etkileri yok. Sana önerim kartın ömrünü uzatmak istiyorsan, oyunlarda FPS sabitlemeye çalış mesela oyunda max 120 FPS alıyorsan 100 yap 90 yap. Ben 60 FPS alıştırdım kendimi gamepadle konsol gibi takılıyom kartın fanları bile dönmüyor bazen gerekmiyor yani.
Yani bir farkı oluyor mu bilmiyorum ama eskiden eski bilgisayar da 60 derece en düşük ayalrarda bile kasıyordu oyun. Şimdi 75 FPS oynuyorum Full ayarlarda. (sabit olarak) oyunlarda ayar yapmama gerek kalmıyor ama gerektiği zaman yaparım.

The Semih

80+ Gold
Yani bir farkı oluyor mu bilmiyorum ama eskiden eski bilgisayar da 60 derece en düşük ayalrarda bile kasıyordu oyun. Şimdi 75 FPS oynuyorum Full ayarlarda. (sabit olarak) oyunlarda ayar yapmama gerek kalmıyor ama gerektiği zaman yaparım.
Ben grafik kısmak yerine fps kısıyorum emin ol daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim
Top Bottom