attokafaatıyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
arkadaşlar ben dün tırnak batması ameliyatı oldum salı perşembe pansuman yaptırın dedilir sizce dorğrumu çünkü benim arkadaşım 2 günde bir yaptırıyordu
teşekkür ederin ,ben cerrahi işlem işlem oldum bayıtlmadılar iğne vuruyorlar sonrasını hissetmiyosun zaten ve sonrasında ağrıyor birazGeçmiş olsun konudan alakasız da
Tırnak batmasında nasıl bi ameliyat oldunuz bende düşünüyorum da
benim sadece salı ve perşembe yani salıdan perşembeye 2 güm var ama perşembeden salıya salıya 5 gün var ondan tedirginimDoktorun dedigine uyun benim elime dikiş atılmışdı ilk 2 gün art arda sonraki günler 2 günde bir gitmişdim.Geçmiş olsun
Tırnak batması ne kadar ilerlemişti acabateşekkür ederin ,ben cerrahi işlem işlem oldum bayıtlmadılar iğne vuruyorlar sonrasını hissetmiyosun zaten ve sonrasında ağrıyor biraz
gittiginizde hemşireyede sorun içiniz rahat olsun ama eksik pansumana gitmiş olsanız bile saglıgınıza çok zarar gelmezteşekkür ederin ,ben cerrahi işlem işlem oldum bayıtlmadılar iğne vuruyorlar sonrasını hissetmiyosun zaten ve sonrasında ağrıyor biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim sadece salı ve perşembe yani salıdan perşembeye 2 güm var ama perşembeden salıya salıya 5 gün var ondan tedirginim
benim yara vardı kabuk gibi normalde ağrı yapmıyordu ama biyere deydiği zaman acıyordu ve ayakkabıyı uzun zaman gidyiğim zaman yanıyordu ama ilerlemiştiTırnak batması ne kadar ilerlemişti acaba
geçmiş olsun yaptırın sağlık şakaya gelmezarkadaşlar ben dün tırnak batması ameliyatı oldum salı perşembe pansuman yaptırın dedilir sizce dorğrumu çünkü benim arkadaşım 2 günde bir yaptırıyordu
teşekkür ederim geç pansuman yapıldığı zaman yara yapışıyo diye biliyorum ondan tedirgin oldum da bugün gidicem sorarımgittiginizde hemşireyede sorun içiniz rahat olsun ama eksik pansumana gitmiş olsanız bile saglıgınıza çok zarar gelmez