Ameliyat Sonrası Pansuman

Reaksiyon skoru
29
arkadaşlar ben dün tırnak batması ameliyatı oldum salı perşembe pansuman yaptırın dedilir sizce dorğrumu çünkü benim arkadaşım 2 günde bir yaptırıyordu

geçmiş olsun

geçmiş olsun
söyledikleri günlerde gidin bence
çünkü kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor galiba

Doktorun dedigine uyun benim elime dikiş atılmışdı ilk 2 gün art arda sonraki günler 2 günde bir gitmişdim.Geçmiş olsun

Geçmiş olsun konudan alakasız da
Tırnak batmasında nasıl bi ameliyat oldunuz bende düşünüyorum da

Geçmiş olsun konudan alakasız da
Tırnak batmasında nasıl bi ameliyat oldunuz bende düşünüyorum da
teşekkür ederin ,ben cerrahi işlem işlem oldum bayıtlmadılar iğne vuruyorlar sonrasını hissetmiyosun zaten ve sonrasında ağrıyor biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doktorun dedigine uyun benim elime dikiş atılmışdı ilk 2 gün art arda sonraki günler 2 günde bir gitmişdim.Geçmiş olsun
benim sadece salı ve perşembe yani salıdan perşembeye 2 güm var ama perşembeden salıya salıya 5 gün var ondan tedirginim

teşekkür ederin ,ben cerrahi işlem işlem oldum bayıtlmadılar iğne vuruyorlar sonrasını hissetmiyosun zaten ve sonrasında ağrıyor biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim sadece salı ve perşembe yani salıdan perşembeye 2 güm var ama perşembeden salıya salıya 5 gün var ondan tedirginim
gittiginizde hemşireyede sorun içiniz rahat olsun ama eksik pansumana gitmiş olsanız bile saglıgınıza çok zarar gelmez

Pansuman zararı olan bir işlem değil, sık sık yapılsa bile dikişe zarar verilmedikçe yararı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,686
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri