İyi günler arkadaşlar.Bilgili olan arkadaşlara bir sorum olacak.Sağ ayak başparmağım yaklaşık 2 ay önce sağ tarafından derisi kızarmaya ve irin çıkmaya başladı.Bende daha önce tırnak batması geçirdiğim için belli bir süre sonra tırnağı iyice çıkardım temizledim.Belirli bir batma izi yoktu.Ayrıca daha önceki tırnak batmasında yaşadığım gibi ağrı da yoktu rahatça yürüyebiliyordum hala da aynı.Zaman geçtikçe şişlik aynı kaldı ve 1 hafta önce aynı parmağın sol tarafında da oluşmaya başladı.Hatta bir ara sağ başparmağın yanındaki parmağa da attı o parmağın bir kısmı da mor.Ben başparmağın sol tarafını ellememiştim bile.Acaba o tarafta mı battı diye düşündüm ama bugün kafama dank etti ve araştırdım.Yaşayan arkadaşlar bilir ki tırnak batması acılı bir deneyimdir rahat yürüyemezsiniz ağrı yapar ama benim yaşadığım olayda herhangi bir ağrı sızı yok sadece elimle şiş olan yere dokunduğumda ya da biri ayağıma falan bastığında acıyor o acı geçiyor 5 dakikaya.Genelde bütün gün dışarıdayım üstelik.Bu sebeplerden dolayı bunu tırnak batması değilde tırnağın etrafındaki derimin enfeksiyon kaptığını düşünüyorum.Bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim şimdiden sağolun.