Neler Yeni

Ameliyat

Bieshala

80+ Bronze
Değerli dostlar başlıkta yazdığı gibi jinekomasti ameliyati oldum geçmiş olusunlarinizi alırım☺️ ameliyati ücretsiz oldum (Normalde Ücretli Ameliyat fakat devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor doktorun insiyatifine bağlı) Ben ücretsiz oldum ameliyat olduğum hastane Tokat Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü ameliyatim çok şükür sorunsuz geçti ve eski görüntümden eser yok biraz ödem var sisiklik sol tarafımda oda zamanla geçicek dedi doktor bu ameliyat ile ilgili sorunuz varsa alabilirim.
Geçmiş Olsun Umarım Bir An Önce İyileşirsin.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Değerli dostlar başlıkta yazdığı gibi jinekomasti ameliyati oldum geçmiş olusunlarinizi alırım☺️ ameliyati ücretsiz oldum (Normalde Ücretli Ameliyat fakat devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor doktorun insiyatifine bağlı) Ben ücretsiz oldum ameliyat olduğum hastane Tokat Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü ameliyatim çok şükür sorunsuz geçti ve eski görüntümden eser yok biraz ödem var sisiklik sol tarafımda oda zamanla geçicek dedi doktor bu ameliyat ile ilgili sorunuz varsa alabilirim.
Öncelikle geçmiş olsun
Ve ilk defa Tokatta yaşayan birini gördüm forumda :D
Hemşerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun
Ve ilk defa Tokatta yaşayan birini gördüm forumda :D
Hemşerim
Tokatta yaşamıyorum ;) dedemlere ziyarete gelmiştim gelmişken bu ameliyati olmam lazımdı oldum şimdi İstanbul'dayim ☺️ İstanbulda randevu almak vs zor iş Tokat'ta 1 ay içinde bu ameliyati oldum

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Jinekomasti ne oluyor

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Dostum geçmiş olsun. Ben de bu dertten müzdaribim fakat korkumdan doktora gitmeyip bu şekilde yaşıyorum. Ameliyat büyük bir ameliyat mı? aynı zamanda iyileşme kaç günde gerçekleşiyor hastahanede kalma vs durumlar oluyor mu aydınlatırsan sevinirm.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Tokatta yaşamıyorum ;) dedemlere ziyarete gelmiştim gelmişken bu ameliyati olmam lazımdı oldum şimdi İstanbul'dayim ☺️ İstanbulda randevu almak vs zor iş Tokat'ta 1 ay içinde bu ameliyati oldum
:(
Tokatlı kimse niye yok ya

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Akiran

80+ Silver
Geçmiş olsun hocam.

Dostum geçmiş olsun. Ben de bu dertten müzdaribim fakat korkumdan doktora gitmeyip bu şekilde yaşıyorum. Ameliyat büyük bir ameliyat mı? aynı zamanda iyileşme kaç günde gerçekleşiyor hastahanede kalma vs durumlar oluyor mu aydınlatırsan sevinirm.
1 gün hastanede kalıyorsun 3 saat sürüyor fakat doktordan doktora fark var ;) bilirsinizki iyileşme süreci Totalde 6 ay sonra sonuç ortada oluyor şuan bile sonuç güzel ama ameliyat dikiş vs var zamanla geçicek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam.
Sağolun

Erkeklerin azımsanamayacak bir kesminde göğüsler kilo verilse de küçülmüyor. Ameliyat gerekiyor.
Benimki hormon bozukluğu olduğu için mecbur ameliyat şarttı dengesizlik vardı hormonlarda benim

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
teşekkürler hocam beni rahatsız etmiyor aslında zayıf olduğum için ama yine de kötü bir görüntü yok değil. Tekrardan geçmiş olsun

Görüntü koyulursa şayet koyardım yasakmi bilmiyorum

teşekkürler hocam beni rahatsız etmiyor aslında zayıf olduğum için ama yine de kötü bir görüntü yok değil. Tekrardan geçmiş olsun
Sağolun ☺️

Top Bottom