Amerika dan ne alınır?

Nxara

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
653
Mart nisan gibi amerikaya gideceğim etkinlik için.Xbox series s imi sattım bir ay önce.Şuan pc de yok konsol da oyun oynamak için.Amerikaya gidince ne alınır xbox alınır mı veya ps5, 5060 sistem ne kadardır orada?Hiç piyasayı vs. bilmiyorum amerika da.Türkiyeden uyguna gelirse baya iyi olur benim için.Bütçem 20-25k arası

Yurt dışı ile ülkemizde fark olmayan her cihaz alınır.
Tablet
Laptop
Pc
Xbox
Ps 5
Hepsi alınır

Yurt dışı ile ülkemizde fark olmayan her cihaz alınır.
Tablet
Laptop
Pc
Xbox
Ps 5
Hepsi alınır
Hocam şuan ps5 veya xbox almayı düşümüyorum önceliğim xbox series x.Nereden alınır hocsm new york a gideceğim rn uyguna nereden alınır?

Hocam şuan ps5 veya xbox almayı düşümüyorum önceliğim xbox series x.Nereden alınır hocsm new york a gideceğim rn uyguna nereden alınır?
Best Buydan alabilirsin ya da fifth avenuede microsoftun kendi mağazası var oradan başka bir seçenekte walmart veya target falan bulursun yani çok rahat

Kaç dolar peki hocam trden daha avantajlı olur mu fiyat açısından?
Best Buydan alabilirsin ya da fifth avenuede microsoftun kendi mağazası var oradan başka bir seçenekte walmart veya target falan bulursun yani çok rahat

Kaç dolar peki hocam trden daha avantajlı olur mu fiyat açısından?
Hocam fiyatlar değişiyor aldığınız yere göre gidip bi bakmanız lazım ama bestbuy da şey vardı internetten alıyorsun sitesinden sonra 1 saat sonra mağazadan teslim alıyorsun öyle bi fiyatlara bakabilirsin

Hocam fiyatlar değişiyor aldığınız yere göre gidip bi bakmanız lazım ama bestbuy da şey vardı internetten alıyorsun sitesinden sonra 1 saat sonra mağazadan teslim alıyorsun öyle bi fiyatlara bakabilirsin
Baktım da hocam ps5 500 dolar min.Xbox series x 600 dolar çok gibi geldi.Tr de de ps5 20k ya iniyor ara ara öyle almak daha mantıklı gibi

Ara ara iniyor hocam.2-3 hafta önce anpagross da 20k idi
Sınırlı stok ve yakınlara dağıtılan bir stok hocam 2 kere sabah açılmadan kapısında sıra oldum isim aldılar ertesi gün verilecektir bu kişilere diye 10 kişinin falan yine vermediler.

Sınırlı stok ve yakınlara dağıtılan bir stok hocam 2 kere sabah açılmadan kapısında sıra oldum isim aldılar ertesi gün verilecektir bu kişilere diye 10 kişinin falan yine vermediler.
Bilmiyorum hocam o zaman bende xbox series s oldığu için lazım değildi.Bu aralar sattım xbox series s imi model yükseltmek için.Arkadaşım aldım diyordu onun için demiştim.Ama yine ara ara iniyor 20k yı görüyor e ticaret sitelerinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeki anpa grosstu hocam?

Bilmiyorum hocam o zaman bende xbox series s oldığu için lazım değildi.Bu aralar sattım xbox series s imi model yükseltmek için.Arkadaşım aldım diyordu onun için demiştim.Ama yine ara ara iniyor 20k yı görüyor e ticaret sitelerinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeki anpa grosstu hocam?
Antep reis neyse önemli değil ben aldım zaten de internette maks indiği 23.700 falan bende 24k'ya aldım reis.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,176,707
Üyeler
186,776
Son üye
saorain
Geri