Üretim Bilim Silah gücü EkonomiBu vslerde para değeri daha yüksek olan alır bence.
İranın petrolüne ortak olmak isteyen amerika iran petrol vermeyince ambargo uyguladı. Aynı senaryo bizi beklerArkadaşlar siz onu bunu boşverin 2023'de haince yapılan Lozan Antlaşması bozularak dıj güçlere olan bağlılığımız biticek ve hain insanlar tarafından Türkiye'nin en büyük maden rezervi olan BORRRR madenini ALLAHIMIZIN da izniylen inşallah maşallah allah kitap peygamber muhammet vesilesiyle çıkarıp süper güç olucaz. Bu hain antlaşmayı imzalayanları ve ülkemizi satanları lanetliyor, AYASOFYAMIZIN açılışını kutluyoruz maşallah inşallah suphanallah.
OLSUN ALLAHIMIZ VAR BİZİM!!!! YOKSA FETÖCÜ MÜSÜN SEN?!?!?!İranın petrolüne ortak olmak isteyen amerika iran petrol vermeyince ambargo uyguladı. Aynı senaryo bizi bekler
İstersen karşılıklı suç duyurusunda bulunabiliriz. Böyle çirkin altı boş suçlama yapabiliyorsan mahkemede görüşebiliriz.OLSUN ALLAHIMIZ VAR BİZİM!!!! YOKSA FETÖCÜ MÜSÜN SEN?!?!?!
İroniden anlamaya başladığımız zaman ülke olarak çağ atlıcaz ama bakalım ne zaman olucak...İstersen karşılıklı suç duyurusunda bulunabiliriz. Böyle çirkin altı boş suçlama yapabiliyorsan mahkemede görüşebiliriz.
Korkan herkes ironi yaptım diyor Bende Burda küfür ediyim ironi yaptım diyim.İroniden anlamaya başladığımız zaman ülke olarak çağ atlıcaz ama bakalım ne zaman olucak...
Kesinlikle katılıyorum önce ellerine ekmeklerini alıp sonra bu işlere kafa yormalılar.Dostum siyaset yapacak yaşta olduğunu sanmıyorum onlarda var bizde yok ayağı da saçma sorun hükümet değil sorun herkes kim olursa olsun o başa geçtiğinde yiyecek çünkü bizim milletimizin huyu bu ha a partisi başta olsun ha b partisi bir şey değişmeyecek önce kafa yapılarını değiştirmek lazım sonra devletin içindeki çürükleri ayırmak lazım sonra gelin hep beraber siyaset yapalım. Ama ortada bir siyaset yok ortada olan kör dövüşü, olan arada halka oluyor ama körlerin umrunda mı?
Bilader sen iyi misin? Yaptığım yorumlara bi bak bakiyim sence bunlar ciddi olabilir mi? Bariz bir ironiyi anlamıyorsanız sizin probleminiz. Çok ince mesajlar ve ironiler yapsak halimiz vahim o zaman. Daha ironinin ne olduğunu bilmiyorsun verdiğin örnekten anladığım kadarıyla.Korkan herkes ironi yaptım diyor Bende Burda küfür ediyim ironi yaptım diyim.
İroni mizah karalama arasında ki ince çizgiyi tutturamıyorsan bu senin patavatsızlığın tartışmaya gerek yok.Bilader sen iyi misin? Yaptığım yorumlara bi bak bakiyim sence bunlar ciddi olabilir mi? Bariz bir ironiyi anlamıyorsanız sizin probleminiz. Çok ince mesajlar ve ironiler yapsak halimiz vahim o zaman. Daha ironinin ne olduğunu bilmiyorsun verdiğin örnekten anladığım kadarıyla.
Mesajlarımda o "ince çizgi" yi tutturamadığımı düşünmüyorum. Kimi karalamışım? Boş biriyle tartışmaya girmeme gerek yok doğru söylüyorsun.İroni mizah karalama arasında ki ince çizgiyi tutturamıyorsan bu senin patavatsızlığın tartışmaya gerek yok.