Amerika'ya taşınmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

erdem7975

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba, uzun zamandır hayalini kurduğum ve özellikle internetten New York'un ışıltılı, cıvıl cıvıl caddelerine bakarken içimin gittiği o ülkeye yada şehre işte, taşınmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Yaşım 20 naçizane tavsiyelerinize açığım.

vize varmı

Merhaba, uzun zamandır hayalini kurduğum ve özellikle internetten New York'un ışıltılı, cıvıl cıvıl caddelerine bakarken içimin gittiği o ülkeye yada şehre işte, taşınmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Yaşım 20 naçizane tavsiyelerinize açığım.
Tinder üyeligi al direkt türkiyede olan yabancı bayanlar ile konuş veya burdakiler yüz vermezse amerikadaki 50 60 yaşındaki bayanlarlada konuşabilirsin eger amerikayı çok seviyorsan bunları yapmak zorundasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaçak ise burdan meksika ordan atlıyor sınırdan hoop amerika
Polislerde izliyor öyle

Bir mağazada çalışıyorum. Hem para biriktirip, hem İngilizce öğreniyorum. Şartlar biraz zorluyor ama kafaya koyduk bir kere.
Yani çalışmak için gitmek en kolay yollardan biri ama sen vasıfsız eleman isen gitmen daha da zorlaşır yani önemli olan ingilizce bilmek seviyen ne?

Şakaya vurmuş ama buna yakın bir şey.

Ben 5 sene önce Meksika sınırından girdim yaklaşık 3 ay kampta kaldım çıktıktan sonra texas'ta garsonluk yaptım 2 yıl önce kendi hot dog dükkanımı açtım Houston'da şuan işletiyorum

Yani çalışmak için gitmek en kolay yollardan biri ama sen vasıfsız eleman isen gitmen daha da zorlaşır yani önemli olan ingilizce bilmek seviyen ne?
Şuanda seviyem B1 ama daha kendimi geliştireceğim önümde çok yol var. Babam devlet memuru ondan dolayı yeşil pasaporttan yararlanabiliyorum ama bir işe yararmı onu bilmiyorum. Zaten olaki Amerikaya gitsem daha Green card olayı falan var. Bide biraz paranın birikmesi lazım işte.

Geri