Merhaba, uzun zamandır hayalini kurduğum ve özellikle internetten New York'un ışıltılı, cıvıl cıvıl caddelerine bakarken içimin gittiği o ülkeye yada şehre işte, taşınmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Yaşım 20 naçizane tavsiyelerinize açığım.
Vize olsa sorarmı kardeşim adam kaçak yoldan veya nasıl bir yoldan gidilir diye soruyorvize varmı
kaçak ise burdan meksika ordan atlıyor sınırdan hoop amerikaVize olsa sorarmı kardeşim adam kaçak yoldan veya nasıl bir yoldan gidilir diye soruyor
Tinder üyeligi al direkt türkiyede olan yabancı bayanlar ile konuş veya burdakiler yüz vermezse amerikadaki 50 60 yaşındaki bayanlarlada konuşabilirsin eger amerikayı çok seviyorsan bunları yapmak zorundasınMerhaba, uzun zamandır hayalini kurduğum ve özellikle internetten New York'un ışıltılı, cıvıl cıvıl caddelerine bakarken içimin gittiği o ülkeye yada şehre işte, taşınmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Yaşım 20 naçizane tavsiyelerinize açığım.
Polislerde izliyor öylekaçak ise burdan meksika ordan atlıyor sınırdan hoop amerika
Vize yok ama yeşil pasaport var bilmiyorum işe yarar mıvize varmı
vize olmadan imkansızVize yok ama yeşil pasaport var bilmiyorum işe yarar mı
Mesleğin ne ?Vize yok ama yeşil pasaport var bilmiyorum işe yarar mı
Bir mağazada çalışıyorum. Hem para biriktirip, hem İngilizce öğreniyorum. Şartlar biraz zorluyor ama kafaya koyduk bir kere.Mesleğin ne ?
Yani çalışmak için gitmek en kolay yollardan biri ama sen vasıfsız eleman isen gitmen daha da zorlaşır yani önemli olan ingilizce bilmek seviyen ne?Bir mağazada çalışıyorum. Hem para biriktirip, hem İngilizce öğreniyorum. Şartlar biraz zorluyor ama kafaya koyduk bir kere.
Şuanda seviyem B1 ama daha kendimi geliştireceğim önümde çok yol var. Babam devlet memuru ondan dolayı yeşil pasaporttan yararlanabiliyorum ama bir işe yararmı onu bilmiyorum. Zaten olaki Amerikaya gitsem daha Green card olayı falan var. Bide biraz paranın birikmesi lazım işte.Yani çalışmak için gitmek en kolay yollardan biri ama sen vasıfsız eleman isen gitmen daha da zorlaşır yani önemli olan ingilizce bilmek seviyen ne?